X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Inspiratie: 7x een industriële stalen deur met glas

Een stalen deur met glas is de favoriete woontrend van het moment. Het geeft je huis niet alleen een industriële look, maar zorgt ook voor ontzettend veel licht. Win-win! 

Bij Tomassen – Thuis in staal zijn we specialist in het plaatsen van stalen deuren op maat. Maar ook voor stalen schuifdeuren, stalen kozijnen en zelfs stalen garagedeuren gaan we graag eens in gesprek. We kunnen je natuurlijk blijven vertellen waarom een stalen deur met glas dé eyecatcher voor jouw huis wordt. Liever laten we gewoon zien. Ter inspiratie 10 prachtige varianten die elke woning binnen no time transformeren in een plaatje uit een magazine.


stalen deur met glas

Vroeger koos men vaak voor een ‘muurtje’ om de keuken en de woonkamer van elkaar te scheiden. Gelukkig is daar anno 2017 verandering in gekomen. Deze combinatie van een stalen deur met glas en een stalen kozijn zorgen voor een licht interieur.

Bron: Happy Homes


stalen deur met glas

Toegegeven: bovenstaande variant past niet in elk huis. De combinatie van staal, hout en beton is wel overal toepasbaar. Van een rijtjeshuis tot grachtenpand. Stijlvol en stoer.

Bron: Interior Junkie 


stalen deur met glas

Een stalen schuifdeur is de perfecte oplossing voor wie minder ruimte heeft. De deur klapt namelijk niet naar binnen of buiten, maar – je raadt het al – schuift naar links of rechts. Bijvoorbeeld ideaal in een appartement.

Bron: Elle Decoration


stalen deur met glas

Een robuust stalen frame gecombineerd met twee grote stalen deuren. Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Goed om te weten: bij Tomassen – Thuis in staal kunnen we het staal in elke gewenste kleur leveren.

Bron: Grando


stalen deur badkamer

Een stalen deur met glas is in principe overal in huis te plaatsen. Zelfs in de badkamer is het een echte eyecatcher.

Bron: Tumblr


stalen deuren op maat

Dit interieur voegt het beste van twee werelden samen. Een donker frame zorgt voor de stoere look en het glas, de witte muren en keuken maken het een licht geheel.

Bron: Nkpas


stalen deur prijs

We sluiten af met een eigen exemplaar. Deze stalen deur met glas is eenvoudig in design, maar daardoor perfect voor in elk huis. Van een appartement tot een villa. Doordat we het gehele productie zelf uitvoeren, kunnen we de prijs laag houden.


Ook zo’n prachtige stalen deur met glas in jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.