X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren in 6 stappen

Na dagen Pinteresten en Googlen kun je er niet meer omheen; die stalen deuren moet jij ook hebben! Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? En wat moeten wij van Tomassen – Thuis in staal allemaal doen om dit staaltje werk voor elkaar te krijgen? Lees verder, we leggen je stap voor stap uit wat er precies gebeurt.


1 Maak kennis

Zodra je via onze website hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent in stalen deuren plannen we een kennismaking gesprek. Vraag telefonisch of online een offerte aan, of kom langs in onze showroom. Dan kan je zelf zien wat er mogelijk is. Ook vinden we het geen probleem om even bij jou langs te komen om te kijken wat je wensen zijn en wat er in de situatie past.

2 Weet waar je aan toe bent

Met alle informatie op zak sturen we je een offerte met de prijs van de stalen deuren inclusief levering en montage. Zo weet je precies waar je aan toe bent zonder al ergens aan vast te zitten.

stalen deuren tomassen

3 Inmeten voor de juiste maten

Vervolgens komen we bij je langs om de precieze maten voor de stalen deuren op te meten. Tijdens het inmeten vallen er natuurlijk nog mogelijkheden te bespreken. Zo willen we je altijd helpen met het kiezen van de juiste kokerdikte, kleur en vlakverdeling. Klinkt ingewikkelder dan het lijkt hoor.

4 Aan de slag!

Onze mannen gaan aan de slag in de werkplaats in Barneveld. Nu worden jouw stalen deuren op maat gemaakt. Voor het frame naar de spuiterij gaat kun je gerust komen kijken om nog eventuele wijzigingen door te geven. Zo weet je zeker dat je de perfecte stalen deuren in huis haalt!

stalen deuren maken

5 Leveren en monteren

Het frame is af, de kleur zit er op. We zijn er bijna! De stalen deuren worden nu bij je afgeleverd. En als we er toch zijn monteren we de deuren ook gelijk. Zo kan jij zo snel mogelijk van je stalen deuren genieten.

6 Flexibele betaling

Je mag bij Tomassen – Thuis in staal zelf kiezen op welke manier je betaalt. Je kunt 40% van het bedrag voor de montage en 60% van het bedrag na de montage betalen. Of, je betaalt ter plekke wanneer de monteurs je stalen deuren komen plaatsen. Als je ze kunt aantonen dat je digitaal hebt betaald is dit natuurlijk ook geen probleem.

stalen deuren maken


Omdat wij de stalen deuren zelf maken, leveren en plaatsen kunnen we je garanderen dat je zowel met prijs als kwaliteit bij ons aan het juiste adres bent. Enthousiast geworden of heb je nog meer vragen? Je kunt gerust contact met ons opnemen.