X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Verschillende type stalen deuren op een rij

Wanneer je stalen deuren gaat aanschaffen is het goed om te weten welk soort deur je het liefste wilt. Er zijn namelijk verschillende type stalen deuren. Hieronder zetten we diverse soorten op een rij, inclusief voorbeelden en een uitleg wat het verschil is. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welke deur je het mooiste vindt.


Enkele binnendeur

Een enkele binnendeur is functioneel en stijlvol. Dit komt ten eerste door het licht wat de deur doorlaat. Het staal met glas geeft je huis een stijlvolle upgrade. De enkele binnendeur is ook een heel gangbare optie. Deze variant is namelijk op vele plaatsen mogelijk in ieder huis. Wij maken alles op maat en er zijn geen grote veranderingen nodig om deze deur in je woning te realiseren.

type stalen deuren

Dubbele deur

De dubbele deur is geschikt wanneer je op zoek bent naar een opvallende entree. Openslaande deuren laten je welkom voelen. De dubbele deur is heel geschikt wanneer je een wat bredere ruimte hebt. Door de dubbele deur te plaatsen, creëer je twee aparte ruimtes, maar behoud je toch de open sfeer in je woning.

stalen binnendeur

Dubbele deur met panelen

Bij dubbele deuren met panelen kun je alle kanten op. De panelen van staal met glas aansluitend aan de dubbele deuren geven je woning een extra ruimtelijk effect. Je kunt zelf kiezen waar je de panelen laat plaatsen. Boven en/of naast je deuren. Functioneel en opvallend. Het hangt natuurlijk van je woonruimte af wat de beste mogelijkheid is.

type stalen deuren

Glaswand met stalen deuren

Van alle type stalen deuren is een volledige wand van staal met glas de meest opvallende optie. Ook hiermee kun je alle kanten op. Kijk maar eens op Pinterest. Deze optie wordt vaak gebruikt wanneer mensen een scheiding willen tussen de woonkamer en de leef keuken. Door het glas houd je ruimte in je woning en blijf je met elkaar in contact.

stalen binnendeur

Lees hier verder wanneer je wil weten hoe je stalen deuren het best in je woning laat uitkomen. 


Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.