X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Nieuwste trend in staal: stalen douchedeuren

Stalen deuren kunnen alleen in grote ruimtes? Nee joh. Stalen deuren zijn fantastisch in kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Sterker nog: een kleine ruimte lijkt alleen maar opener en groter door stalen deur. En dat is precies waar de nieuwste trend over gaat. Hieronder lees je waarom stalen douchedeuren perfect zijn voor jouw badkamer.

stalen douchedeuren

Bron: Smithhanecs

Voer je industriële woonstijl door in de badkamer

Een industriële woonstijl is fantastisch. Maar hoe kun je deze stijl nu doorvoeren naar de badkamer? Robuust hout en ijzer zijn materialen die veel terugkomen bij een industriële woonstijl. Een nadeel hiervan is dat ze niet bestand zijn tegen vocht. Je raadt het al, stalen douchedeuren zijn de uitkomst. Staal is een van de weinige materialen die stoer zijn en zeer goed bestand tegen vochtigheid. De watervaste coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten. Wel zo handig in de badkamer.

stalen douchedeuren

Bron: Canny

Creëer ruimte en overzicht

Niet iedereen is gezegend met een ruime badkamer. Toch creëer je gemakkelijk ruimte, ook in een kleine badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een douchewand van glas en staal in plaats van een betegelde douchewand. Zo creëer je eenvoudig overzicht en ruimte. Pluspunt: het stalen framewerk geeft je badkamer een unieke uitstraling. Een fijne, ruime plek waar je in alle rust doucht.

stalen douchedeuren

Bron: australianinteriordesignawards

Kies je eigen ontwerp

Met stalen douchedeuren kan je oneindig variëren. Varieer met het frame, de dikte van het staal, de textuur en zelfs de kleur. Een dunner frame geeft bijvoorbeeld een minder industriële uitstraling en past in iedere woonstijl thuis. Naast dat je kunt kiezen tussen stalen deuren of een stalen wand, maken we naar wens alles voor je op maat.

Bron: apartmenttherapy

stalen douchedeuren

Ben jij al overtuigd van deze nieuwe trend? Wij van Thuis in Staal zijn er helemaal weg van! Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op ons Pinterest account waar we speciaal voor jou de mooiste stalen douchedeuren hebben verzameld.