X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal met glas: de mooiste Airbnb’s

Wil jij graag staal met glas in je woning? Goed bezig! Wij zochten de mooiste Airbnb’s op met staal en glas! Van Amsterdam tot Tokyo. Boek een nachtje (of twee), dan kun je vast wennen ?

Aan de Amsterdamse grachten

De onderstaande Airbnb vind je pal aan de grachten in het centrum van Amsterdam. Toerist zijn in eigenland is hier zeker geen straf.

mooiste airbnb's

mooiste airbnb's amsterdam

mooiste airbnb's amsterdam

Loft op de Dam

Airbnb twee is een prachtig loft op de Dam. Een appartement kost hier een vermogen, maar voor €115 per nacht wonen jullie voor ‘even’ op deze te gekke plek.

airbnb amsterdam

airbnb amsterdam

mooiste airbnb's

Op naar Zuid-Afrika

Kun je niet wachten tot de zomer? Stap dan snel in het vliegtuig naar Kaapstad. Ook geen straf! In Kaapstad kun je verblijven in dit prachtig penthouse. Sla de deuren van staal met glas op en geniet vanuit je bubbelbad van het adembenemende uitzicht.

airbnb

airbnb zuid-afrika

airbnb kaapstad

airbnb kaapstad

Aloha

Ook op Hawai hebben ze een goede smaak. Een nacht in deze droom van een boomhut en je wilt nooit meer naar huis.

airbnb hawai

airbnbn boomhut

staal met glas

Enkeltje Japan

Een van de grootste steden ter wereld: Tokyo. Heb jij zin in een trip vol wolkenkrabbers, eeuwenoude kunst en natuurlijk de eindeloze electronica zaken? Boek dan het volgende adresje.

airbnb tokyo tips

airbnb tokyo tips

staal met glas

staal met glas

 

Het blijkt maar weer, inspiratie haal je overal vandaan. Blijf jij liever gewoon thuis en investeer je het bespaarde geld in een stalen deur? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons, dan bespreken we de mogelijkheden.