X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Verschillende typen stalen deuren op een rij

Wanneer je stalen deuren gaat aanschaffen is het goed om te weten welk soort deur je het liefste wilt. Er zijn namelijk verschillende typen stalen deuren. Hieronder zetten we diverse soorten op een rij, inclusief voorbeelden en een uitleg wat het verschil is. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welke deur het beste bij je past.


Taatsdeur

Een taatsdeur is functioneel en stijlvol. Dit komt ten eerste doordat deze deur tweezijdig te openen is. Daardoor maakt deze deur zich erg populair en zie je deze vaak terug in de interieurs van nu. Het staal met glas geeft je huis meteen een stijlvolle upgrade. Een taatsdeur wordt ‘vrij’ in de opening geplaatst waardoor er geen kozijn nodig is en de deur meteen een echte eyecatcher is. Omdat al onze deuren maatwerk zijn is nagenoeg alles mogelijk! Vraagt je ruimte juist om wat groters? Ga dan voor dubbele taatsdeuren met zijlichten. Zo creëer je meteen een groots effect.

Paumelledeur

De paumelledeur is perfect geschikt wanneer je op zoek bent naar een deur welke ook de tocht grotendeels tegenhoud. Deze deur kan naar één zijde geopend worden doordat hij in een stalen kozijn dichtvalt. In het kozijn worden handige magneten verwerkt zodat de deuren goed sluiten. Dat maakt dit type deur niet alleen een stijlvolle oplossing, maar ook nog eens praktisch!

Schuifdeur

Het ideale van schuifdeuren is dat je eenvoudig twee aparte vertrekken kunt creëren zonder daar heel veel ruimte voor nodig te hebben. Doordat je de deuren bijvoorbeeld voor de wand of zelfs tussen twee wanden door kan laten lopen. Wil je de rail mooi afgewerkt hebben? Dat kunnen wij ook voor je! En zoals je wellicht had verwacht zullen wij dat uitvoeren in staal.

Vouwwand

De vouwwand is op het moment erg populair! En dat is niet zo gek want wat een eycatcher is dat! Doordat de vouwwand helemaal weggeschoven kan worden creëer je eenvoudig weer één grote ruimte wanneer je dat nodig hebt. En, je vloer blijft drempelloos omdat de wand standaard wordt geplaatst zonder ondergeleiding. De rail van de vouwwand wordt aan het plafond bevestigd. De wand is eenvoudig per paneel vast te zetten met een kantespagnolet. En niet alleen voor binnen is deze wand een uitvinding, maar ook voor bijvoorbeeld je tuinhuis of veranda!

Wil je graag de deuren komen bekijken in onze showroom? Maak een afspraak en wij denken graag met je mee!


Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook eens op Pinterest.