X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5 x een andere look

Week in week uit mogen we de mooiste dingen maken. Gelukkig zijn we zijn niet de enige liefhebbers van staal design in een interieur, daarom delen we graag onze projecten. In deze blog laten wij je vijf van onze favoriete vlakverdelingen zien. Want iedere verdeling heeft zijn eigen look. 

Pablo

De stijl waar veel voor gekozen wordt is deze vier-vlaksverdeling of door ons genoemd: de Pablo. Symmetrisch, strak, eenvoudig en daardoor passend voor ieder interieur. 

Banksy

De vlakverdeling Banksy wordt door ons gezien als het ‘onbekende’. Oftewel: alles is mogelijk! Daar worden iedereen toch blij van? Heb bepaalde lijnen in je interieur welke je wilt door laten lopen? Dan kan je met de Banksy alle kanten op. Laat ons verrassen!

Karel

Onze Karel kan natuurlijk niet missen in het rijtje! Het contrast tussen de grote en de kleine vlakken is verrassend en zorgt voor een open sfeer. Ideaal als verdeling van de deur tussen de woonkamer en de keuken, zo betrek je beide ruimtes nog eens extra met elkaar.   

George

Hou je van minimalistisch en strak? Dan is wellicht het design George iets voor jou! Onze George kenmerkt zich door zijn subtiele stalen omlijsting zonder een verdeling in het glas. Zo laat je de deur nog groter lijken.

Leonardo

Net als ‘Pablo’ is Leonardo een veel gekozen design. Sierlijk in zijn eenvoud en dat spreekt veel mensen aan.

Johannes

Stalen douchewand

Wil jij ook graag staal design in je woning? Neem dan gerust contact met ons op.