X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal in de keuken

Waar we vroeger staal vooral zagen als deuren in woonkamers, zien we staal nu op steeds meer plekken en in steeds meer functies. In badkamers, op werkplekken, in gangen en op overlopen. Van trapleuningen tot kattenluikjes en van sierrandjes tot douchewanden. Ook in keukens zien we staal steeds vaker terug. En niet alleen als deuren.

Stalen balken en deuren

In deze keuken blijft het niet bij een stalen deur. Het staal van de draaideur komt terug in het plafond. De stalen balken aan het balkon zijn niet alleen heel gaaf om te zien, ze dienen ook als basisconstructie voor de ingelegde vloeren en plafonds. De stalen deuren en balken vind je in deze woning niet alleen in de keuken. Nieuwsgierig? Hier lees je het verhaal achter deze woning en vind je natuurlijk meer foto’s van het gewaagde interieur. 

Stalen keukenrek

Een stalen keukenrek geeft je keuken meteen een royale en luxe uitstraling. Je kunt kiezen voor een strak design, maar een rek waarbij de lasnaden nog zichtbaar zijn is ook mogelijk. Dat oogt nog net even wat stoerder. 

Gouden deuren

Oke, het is een stalen deur van de keuken naar de woonkamer. Die zien we natuurlijk vaker. Maar niet in deze kleur! Deze prachtige deur wilde we je daarom niet onthouden. De meest gangbare kleur is zwart, maar wist je dat alle kleuren mogelijk zijn voor onze stalen deuren? Het kan wat ons betreft niet gek genoeg!

Stalen wijnrek

Ook de wat kleinere accessoires kunnen ware eyecatchers worden als ze van staal zijn. Neem bijvoorbeeld dit wijnrek. Mooi in elk interieur. Tof voor jezelf, maar ook een gaaf cadeau voor de wijnliefhebber. 

Stalen keukendeur

We denken graag in oplossingen. In dit appartment ligt de keuken iets hoger dan de woonkamer. Dit hebben we opgelost door het frame aan de onderkant iets hoger te maken. Ook de eigenaresse van dit appartement denkt in oplossingen. Het stukje raamfolie op de deur zorgt ervoor dat visite niet tegen haar vaak rommelige keuken aankijkt. Slim!