X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen douchewand

Stalen deuren en wanden komen ook in kleine ruimtes steeds vaker voor, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Sterker nog: door staal lijkt een kleine ruimte opener en groter. Hieronder lees je waarom een stalen douchewand perfect is voor jouw badkamer.

Een industriële stijl in de badkamer

Een industriële woonstijl is fantastisch. Maar hoe kun je deze stijl nu doorvoeren naar de badkamer? Robuust hout en ijzer zijn materialen die veel terugkomen bij een industriële woonstijl. Een nadeel hiervan is dat ze niet bestand zijn tegen vocht. Een stalen douchewand biedt uitkomst. Staal is stoer en zeer goed bestand tegen vocht. De watervaste coating zorgt ervoor dat het staal niet gaat roesten. Wel zo handig in de badkamer.

Stalen douchewand

Kies je eigen ontwerp 

Met staal kan je oneindig variëren, dat geldt dus ook voor stalen douchewanden. Varieer met het frame, de dikte van het staal, de textuur en zelfs de kleur. Zo geeft een dunner frame bijvoorbeeld een minder industriële uitstraling dan een dik frame, en het past in iedere woonstijl. Naast dat je kunt kiezen tussen stalen deuren of een stalen wand, maken we naar wens alles voor je op maat.

Creëer ruimte en overzicht

Niet iedereen heeft de luxe van een een ruime badkamer. Toch creëer je gemakkelijk optische ruimte, ook in een kleine badkamer. Kies je voor een douchewand van glas en staal in plaats van een betegelde douchewand, dan creëer je eenvoudig overzicht en ruimte. Pluspunt: het stalen framewerk geeft je badkamer een unieke uitstraling. Een fijne, ruime plek waar je in alle rust doucht.

Wil jij ook een stalen wand als eyecatcher in de badkamer? Neem dan contact op met Thuis in Staal. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op Pinterest

Stalen douchewand

 

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek