X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

3 x droomhuizen met staal

Een tuinhuis met staal, een stalen trap of een wand van staal met glas. Staal kan op veel verschillende manieren terug komen in een interieur. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we de mooiste droomhuizen met staal op een rij gezet.

Parijse loft met staal

In de categorie Pinterest waardige huizen hebben we weer een topper gevonden hoor. In dit loft wil je toch per direct intrekken? Dat hoge plafond, die wenteltrap, de lichtval. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de complete wand van staal met glas.

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

Bron: Maisoncreative

Designerwoning in Portland

Dit is een designerwoning wederom met staal en glas in de hoofdrol. Geen fan van designer woningen? Kijk toch maar even. 😉 De grote ramen geven veel natuurlijk licht. De combinatie van staal en hout is prachtig. En natuurlijk niet te vergeten een uitzicht waar je u tegen zegt. Valt niet tegen toch? Vooral het contrast van het zwarte staal en de lichte wanden vinden wij te gek.

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

Bron: Contemporist

Van garage naar loft

Een ding is zeker, in dit loft heb je ruimte genoeg. Kun jij je voorstellen dat dit ooit een garage was? De stalen draagbalken zijn opvallende eyecatchers, maar waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn de stalen pilaren.  Die geven dit huis echt een uniek karakter. We zijn benieuwd wat jullie van deze woning vinden.

droomhuizen met staal

droomhuizen met staal

Bron: Architecte-lille


Wil je meer inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Intresse in stalen deuren (of natuurlijk iets anders van staal) neem dan gerust contact met ons op.