X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

3 x staal met glas waar je het niet verwacht

Staal met glas werkt fantastisch als scheiding tussen de woonkamer en keuken. Of als deur naar de hal, bijvoorbeeld. Maar deze mooie combinatie kom je ook op heel andere plaatsen tegen. Laat je inspireren door deze voorbeelden: staal met glas waar je het niet snel tegenkomt.


Een walk-in closet om van te dromen  

Wanneer stalen deuren en een walk-in closet in één zin samenkomen, gaat er iets heel erg goed. Na het zien van deze combinatie ben je binnen no time overtuigd. Alleen het hebben van een walk-in closet is natuurlijk al gaaf. Maar met stalen wanden doe je er nog een schepje boven op. Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken is dat je je kast netjes moet houden. Je ziet natuurlijk alles. Als je de onderstaande voorbeelden bekijkt, moet dit geen probleem zijn; wat een ruimte.  

staal met glas

Bron: Remodelista.com

staal met glas

Bron: Remodelista.com

Ondernemers met stijl

Als je eigenaar bent van bijvoorbeeld een mooie winkel of een sfeervol restaurant kun je natuurlijk ook voor staal kiezen. Dit zorgt niet alleen voor bekijks, maar heeft ook een aantal voordelen. Glazen wanden met staal functioneren namelijk perfect als scheiding voor verschillende producten of afdelingen in een pand. Je houdt tegelijkertijd licht en overzicht. Als je een unieke uitstraling in je zaak wilt, zoek vooral niet verder.

staal met glas

Bron: Ruitenco.nl

staal met glas

Bron: Interiorjunkie.com

Let’s go outside

Ook buiten kun je gaan voor staal met glas. Wanneer je een mooi een tuinhuis hebt, is staal met glas een fantastische upgrade. Je creëert een open sfeer maar zit toch beschut. Door een speciale coating wordt staal namelijk goed geïsoleerd. Alleen nog een lekker plaid met een goed glas wijn. Oordeel zelf.

Bron: Welke.nl

staal met glas

Bron: Roomed.nl


Lijkt dit jou wel wat, of heb je iets anders in je hoofd? Neem dan contact met ons op, we willen graag de mogelijkheden met je bespreken.