X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

3x hoe stalen deuren jouw huis groter doen lijken

Of je nu ruim woont of knus, stalen deuren laten elk interieur ruimtelijker te maken. Met glas en staal kun je ruimtes namelijk met elkaar verbinden. Hoe? Dat vertellen we je graag.

1. Creëer doorkijkjes

Door het glas in de stalen deuren creëer je automatisch een doorkijkje, of de deur nu open of gesloten is. Door een bestaande ruimte te splitsen ontstaan er twee kamers. De kamers blijven wel met elkaar verbonden door het glas in de stalen deuren. Zo plof jij lekker met een kop koffie voor de tv en kunnen de kinderen in de andere ruimte rustig studeren of lekker spelen, wel zo gezellig!

Door een tussenwand van glas en staal te plaatsen lijkt het alsof je van de ene ruimte, de andere in gezogen wordt. Zelfs in kleinere ruimtes kun je met stalen deuren gemakkelijk twee losse ruimtes creëren. Het mooie is dat je hierbij geen ruimte verliest. Stalen deuren zorgen ervoor dat je meerdere ruimtes realiseert, maar nog steeds optimaal gebruik kunt maken van de lichtinval. Vooral ‘s avonds als de zon ondergaat is dat erg aangenaam.

2. Badkamer

Kleine ruimtes, zoals een douchecabine, lijken met een stalen deur of wand opeens geen kleine ruimtes meer. Door een wand van glas en staal te plaatsen gaat de ruimte gewoon op in de ruimte en ontstaat er één geheel. Zo geniet je extra van je badkamer tijdens het douchen.

Stalen douchewand

3. Buitenruimtes

Met stalen deuren en kozijnen haal je buiten naar binnen. En andersom. Dit maakt niet alleen je woning ruimtelijker, maar ook je tuin of balkon. Het creëert één geheel tussen binnen en buiten en geeft je binnen een minder gesloten gevoel. Niet altijd behoefte om naar buiten te kijken? Natuurlijk is het ook mogelijk om gordijnen voor de stalen kozijnen op te hangen.


Stalen deuren in jouw interieur? Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem contact met ons op! Je bent altijd welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies.