X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

3x staal in de badkamer

https://thuisinstaal.nl/blog/

Een ruime, lichte badkamer met een heerlijk spa-gevoel, wie wil dat nu niet? Met stalen deuren creëer je meteen een ruimtelijk effect met een flinke dosis lichtinval! Niet gek dus dat er steeds vaker gekozen wordt voor staal in de badkamer. Wij laten je graag 3 van de mooiste stalen eyecatchers in de badkamer zien.

 

1. Het perfecte Pinterest plaatje

Je ziet het meteen: aan deze badkamer is veel aandacht besteed! Het zwarte staal vormt samen met de witte wanden en vloer een prachtig contrast. Door de openheid van de stalen wand is het heerlijk toeven in de bovenste verdieping van dit rijksmonument. 

Bekijk de hele woning van Roxanne

Echt een Pinterest waardige badkamer met veel contrast door de witte wanden en het zwart van de stalen deur.

2. Klassiek en stijlvol

In deze badkamer met veel wit, verschillende materialen en goud accenten is gekozen voor een stalen schuifdeur met melkglas. Dit glas zorgt voor een stukje extra privacy mét het behoudt van lichtinval! Win-win! Als dat geen lekker badderen wordt.

Voeg een stalen schuifdeur toe aan je badkamer voor het echte spa-gevoel
3. Een luxe ensuite badkamer

Daar dromen we toch allemaal van: een luxe ensuite badkamer! Zo kan je heerlijk vanuit je bed in bad stappen. Deze dubbele stalen taatsdeuren zorgen ervoor dat je beide ruimtes van elkaar kunt scheiden zonder het contact te verliezen. En wees eerlijk, deze deuren kan je met recht eyecatchers noemen! Niet alleen door het getinte glas, maar voornamelijk door de afwerking van het staal. De deuren zijn namelijk brons gepatineerd! Een unieke afwerking welke een stijlvolle en warme sfeer met zich meebrengt. 

Een ensuite badkamer, wie wil dat nu niet! Met stalen taatsdeuren geef je deze ruimte een extra luxe uitstraling.

Bekijk het hele project 

Team Thuis in Staal vertelt je graag vrijblijvend meer over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of neem contact op.