X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5 keer staal in Amsterdam

Thuis in Staal levert en monteert stalen deuren door heel Nederland. En niet alleen deuren. In ‘5 keer staal in Amsterdam’ zie je hoe wij in vijf unieke woningen staal met uiteenlopende functies en in verschillende ruimtes hebben toegepast. 

Stalen wand en deuren een voormalig graanpakhuis

Jan en zijn vrouw toverden een oud graanpakhuis om tot een prachtig appartement. Een grote ruimte, door stalen wanden en deuren opgesplitst in meerdere ruimtes. De houten balken, de stalen deuren en een keuken als ‘dorpsplein’ van de woning, maken dit appartement tot een prachtig, modern geheel. 

5 keer staal in Amsterdam

Stalen taatsdeuren in een voormalige wijnkoperij

Vroeger een wijnkoperij, nu een woonhuis. Jos en Karin maakten van een honderdveertig jaar oud grachtenpand hun droomhuis. Een grote stalen taatsdeur betrekt de badkamer bij de slaapkamer: een geheel, toch afgezonderd van elkaar. Ook in de keuken, de hal en het souterrain vind je stalen deuren. De deuren zijn, samen met zwevende trap, de eyecatchers van deze bijzondere woning.  

Stalen scharnierdeur in een nieuwbouwwoning

Ruimtelijk en modern. Om dit te creëren gingen Paul en Maritza voor strak en wit. Hun leefkeuken. Hun leefkeuken heeft witten wanden, plafond, meubels en keuken. Hierdoor is de stalen deur naar de hal een echte eyecatcher. Doordat ook in de hal de muren, plafond en deur naar buiten wit zijn, is het een mooi geheel met de keuken. Kijk hier voor meer details. 

5 keer staal in Amsterdam

Balustrades en trapleuningen in oud grachtenpand

De eigenaren van dit oude grachtenpand combineerden authentiek met staal. In dit prachtige pand, waarvan drie etages van Pieter Jan zijn, vind je een glazen wand, stalen deuren, balustrades en trapleuningen. Nieuwsgierig geworden naar de rest van het huis? Neem hier een kijkje.

Keukenrek boven een kookeiland

Je kent ze vast wel, de stalen rekken boven barren in horecagelegenheden. Meestal staan er flessen drank op. Tof? Wie weet is het wel wat voor in je eigen huis. Bij de familie van Starren in Amsterdam pronkt al zo’n keukenrek boven hun kookeiland. Niet alleen praktisch, ook prachtig in combinatie met de stalen wand. Heb je geen kookeiland? Hier zie je dat een keukenrek boven het aanrecht ook een ware eyecatcher is. 

5 keer staal in Amsterdam