X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5 x een andere look

Week in week uit mogen we de mooiste producten maken. Wij zijn natuurlijk niet de enige liefhebbers van staal design in een interieur! Daarom delen we graag verschillende looks met staal. In deze blog laten wij je vijf van onze favoriete vlakverdelingen zien. Want iedere verdeling heeft zijn eigen look en zijn genoemd naar beroemde kunstschilders. Herken jij hen erin? 

Pablo

De stijl waar veel voor gekozen wordt is deze vier-vlaksverdeling of door ons genoemd: Pablo. Symmetrisch, strak, eenvoudig en daardoor passend voor ieder interieur. 

5 x een andere look

Banksy

De vlakverdeling Banksy wordt door ons gezien als het ‘onbekende’. Oftewel: alles is mogelijk! Daar worden iedereen toch blij van? Heb je bepaalde lijnen in je interieur welke je door wilt laten lopen? Dan kan je met de Banksy alle kanten op. Laat ons verrassen!

5 x een andere look

Karel

Onze Karel kan natuurlijk niet missen in het rijtje! Het contrast tussen de grote en de kleine vlakken is verrassend en zorgt voor een open sfeer. Ideaal als verdeling van de deur tussen de woonkamer en de keuken, zo betrek je beide ruimtes nog eens extra met elkaar.   

5 x een andere look

George

Hou je van minimalistisch en strak? Dan is wellicht het design George iets voor jou! Onze George kenmerkt zich door zijn subtiele stalen omlijsting zonder een verdeling in het glas. Zo laat je de deur nóg groter lijken.

5 x een andere look

Leonardo

Net als ‘Pablo’ is Leonardo een veel gekozen design. Sierlijk in zijn eenvoud en dat spreekt veel mensen aan.

5 x een andere look

Johannes

5 x een andere look

Wil jij ook graag staal design in je woning? Neem dan gerust contact met ons op.