X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5 x staal design in je interieur

https://thuisinstaal.nl/blog/

Week in week uit mogen we de mooiste dingen maken. Gelukkig zijn we zijn niet de enige liefhebbers van staal design in een interieur, daarom delen we graag onze projecten. Om jullie een impressie te geven wat we de afgelopen tijd hebben gemaakt, zetten we een aantal van onze – al zeggen we het zelf – mooiste stalen designs op een rij.

Een droomcombinatie

De combinatie van staal met glas in een stalen deur zorgt voor openheid en uitstraling. Het laat veel natuurijk licht door en zorgt tegelijkertijd voor een authentieke sfeer. En dat is wat je nodig hebt in je woning!

staal design

staal design

Nog meer voordelen

Een bijkomend voordeel van staal is dat het tijdloos is. Of het nu gaat om stalen trapleuning of stalen kozijnen. In de jaren 50 zagen we het al veel in chique panden, maar tegenwoordig in een nieuw jasje is het niet meer uit het interieur beeld weg te denken.

staal design

Staal design springt uit je interieur

Het grote voordeel van staal in je interieur is dat het overal past. Of je nu een landelijk interieur hebt, Scandinavisch of industrieel. Ook combineert het heel makkelijk met andere materialen. Heb je een gietvloer, houten vloer of laminaat? Past allemaal mooi bij staal! Zwart staal springt namelijk altijd uit een interieur. Het zorgt voor extra pit en wordt dan ook niet voor niks een echte eyecatcher genoemd. Als je meer inspiratie voor staal design zoekt, neem dan eens een kijkje op onze Pinterestpagina. 

staal design

staal design

Wil jij ook graag staal design in je woning? Neem dan gerust contact met ons op.