X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5x onze mooiste stalen deuren

https://thuisinstaal.nl/blog/

Geen huis is tegenwoordig compleet zonder stalen deuren. Van een gezellig rijtjeshuis tot moderne villa, de deuren zijn een echte eyecatcher voor in iedere woning. Bij Thuis in Staal hebben we de afgelopen jaren door het hele land stalen deuren geplaatst. En dat heeft veel schitterende designs opgeleverd.

Het is vaak lastig om voor te stellen hoe een stalen deur op maat er bij jou thuis uitziet. Daarom hebben we vijf van onze mooiste projecten hieronder op een rij gezet. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Een enkele deur, complete muur of dubbele schuifdeuren; we maken alles voor jou op maat. En het beste: Thuis in Staal produceert alles 100% zelf. Daardoor heb je invloed op het gehele proces én kunnen wij de prijzen laag houden. Betaalbaar vakwerk!

Project Huisduinen – enkele deur

We horen regelmatig dat mensen denken geen ruimte voor een stalen deur te hebben in een kleinere woning. Niets is minder waar. Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt en passen daardoor op de plek van een ‘gewone’ deur. Een enkele deur staat niet alleen prachtig, maar voorziet de kamers ook van extra licht. Twee vliegen in een klap!

 

Project Voorthuizen – complete wand

Met een complete stalen wand van staal creëer je op een stijlvolle manier twee aparte kamers. Bij dit project is de wand geplaatst tussen de woon- en eetkamer. Zo kunnen de kinderen rustig televisie kijken, terwijl de ouders gezellig dineren met vrienden.

Project Waalre – extra hoge deur

Heb je een huis met een extra hoog plafond? Maak er gebruik van! Want zo laat je een stalen eyecatcher nog extra goed uitkomen. En met een asymmetrische verdeling maak je het geheel meteen wat speelser.

Project Hoorn – dubbele deur

Soms mist een woning ‘iets’. In onderstaand monumentaal pand kwamen we er al snel achter wat het huis helemaal naar wens zou maken: stalen deuren. Samen met de klant zetten we alle wensen op papier en ontwierpen we onder andere deze stalen dubbele deur. Een echte eyecatcher! Bekijk hier het complete project.

Project Ouderkerk aan de Amstel – hoekopstelling

Iets wat je steeds meer ziet is de stalen hoekopstelling. Een dubbele deur met een vaste wand van staal en glas. In deze situatie is ervoor gekozen om zo de entree van de woonkamer-keuken te scheiden. Het fijne is dat je op deze manier alle ruimtes bij elkaar betrekt en zo een lekker licht huis creëer.

Dubbele taatsdeur Ouderkerk aan de Amstel


Overtuigd? Lees hier meer over stalen deuren in huis of neem vrijblijvend contact op!