X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

6 x woonstijlen met stalen deuren

https://thuisinstaal.nl/blog/

Woonstijlen met stalen deuren: Vraag jij je af of stalen deuren in jouw interieur passen? Kan haast niet missen. Hieronder geven we 6 voorbeelden van stijlen die goed samengaan met stalen deuren.


1. Een botanisch interieur

Heb je het over woonstijlen met stalen deuren, dan mag een botanisch interieur zeker niet ontbreken. Als je jouw huis van een botanisch interieur hebt voorzien, schuilt er vast een hipster in jou. Bij deze stijl zie je veel hout en rotan. Stalen deuren geven hierbij een leuk contrasterend effect. Maar, geen botanisch interieur zonder een groot scala aan planten. En jouw planten vinden het natuurlijke licht wat stalen deuren binnenlaten helemaal niet erg!

woonstijlen met stalen deuren

Bron: Bintihomeblog

2. Een landelijk interieur

Bij landelijk wonen denken we aan rust en gezelligheid. Natuurlijke kleuren en materialen geven een nostalgisch gevoel. Denk aan een dierenvelletje of houten meubelen. Deze stijl heeft niet het meest hippe imago; het kan namelijk een tikje saai of degelijk worden. Als je geen zin hebt om je hier druk om te maken denk dan eens aan stalen deuren. Deze geven jouw ‘paleis’ meteen een flinke upgrade.

woonstijlen stalen deuren

Bron: Timelessliving

3. Een industrieel interieur

We hoeven natuurlijk niet meer uit te leggen dat stalen deuren en een industrieel interieur de ideale combinatie zijn. Metaal en robuuste elementen zoals een lekkere grote eettafel of industriële hanglamp; daar passen stalen deuren perfect bij. Zorg er wel voor dat jouw stoere woning niet kil wordt. Een kleedje of plant doen al wonderen.

woonstijlen stalen deuren

Bron: Man-man

4. Een Scandinavisch interieur

We kunnen niet meer om de goede smaak van de Scandinaviërs heen. Deze frisse-minimalistische stijl is door heel het land omarmd. En terecht! Waarom deze in het rijtje ‘woonstijlen met stalen deuren’ thuishoort? Kijk zelf maar eens.

interieur stalen deuren

woonstijlen met stalen deuren

Bron: Cococozy

5. Een modern interieur

Bij een modern interieur zijn strak en stijlvol de sleutelwoorden. De eyecatchers van staal hebben absoluut dezelfde eigenschappen. Wij zien een match!

woonstijlen met stalen deuren

Bron: Homease

6. Een klassiek interieur

Een klassiek interieur straalt elegantie uit. Het voordeel hiervan is dat het nooit uit de mode raakt. Om te zorgen dat je interieur niet oubollig wordt zie je in een klassiek interieur vaak een vleugje modern terug. Een stijl die veel fans heeft. Wist je dat stalen deuren echte klassiekers zijn? Het is dan ook niet gek dat we stalen deuren vaak in de klassieke woningen terugzien.


Stalen deuren zijn eindeloos te combineren met ruimtes en interieur. Twijfel je nog steeds of stalen deuren geschikt zijn in jouw woning? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag tips en uitleg over de mogelijkheden.