X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Actie verlengd

Wegens groot succes is onze actie verlengd! Stalen deuren, je hebt ze vast weleens gezien. Bij een bekende in huis of op Pinterest toen je zocht naar inspiratie. Stalen deuren zijn nu eenmaal echte eyecatchers. En omdat ze zo populair zijn, bedachten we de afgelopen maanden een unieke actie: stalen deuren tegen nóg scherpere prijzen. Wegens grandioos succes trekken we de actie nog even door, dus ook in 2019 koop je de stalen deuren voor een schitterende actieprijs. Altijd al gedroomd van stalen deuren? Dan is dit je kans!

Hoe werkt het?

  1. Vul jouw wensen in via ons contactformulier
  2. Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte, mét onze actieprijs
  3. Ga je akkoord? Dan komen wij de plek van je deur opmeten
  4. Binnen +/- 5 weken heb jij een prachtige stalen deur in je interieur. De montage? Die doen wij voor je!

stalen deur

Wat zijn de opties?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wat je wens ook is, wij maken het. Waar dan ook. Want of je nu in een villa of in een rijtjeshuis woont, stalen deuren maken je interieur compleet. Kies bijvoorbeeld uit een openslaande deur met eenzijdige opening of een taatsdeur, een deur die beide kanten op open kan. Of ben je juist op zoek naar een schuifdeur of complete wand van glas en staal? Dat is ook mogelijk. Al onze deuren zijn te combineren met vaste panelen.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk in dit blogartikel onze 5 mooiste deuren.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier en wie weet heb jij binnenkort wel een unieke stalen deur(en) in huis. Met korting.