X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

De mooiste Airbnb’s met stalen deuren

Wij zochten de mooiste Airbnb’s met stalen deuren. Van Amsterdam tot Tokyo. Boek een vakantie bij een van deze toffe adressen. Wil jij graag staal met glas in je woning? Goed bezig!  In deze Airbnb’s kun je vast wennen aan jouw toekomstige stalen deuren.

Aan de Amsterdamse grachten

De onderstaande Airbnb vind je aan de grachten van onze hoofdstad. Het pand komt uit 1685 en is in 2015 volledig gerestaureerd (en voorzien van glazen deuren). Een historisch grachtenpand in hartje Amsterdam, wat wil een mens nog meer? Toerist zijn in eigenland is hier zeker geen straf.

mooiste airbnb's

Airbnb's met stalen deuren

Loft in de stad van de liefde

Airbnb twee is een prachtig loft middenin de stad van de liefde: Parijs. Het appartement biedt plek voor vier personen. De perfecte uitvalsbasis om met familie of vrienden een rondvaart op de Seine te maken of de Eiffeltoren, Centre Pompidou, de Arc de triomphe en het Louvre te bezoeken.

Airbnb's met glazen deuren

Airbnb's met stalen deuren

Op naar Zuid-Afrika

Kun je niet wachten tot de zomer? Stap dan snel in het vliegtuig naar Kaapstad. Dit prachtige penthouse in Kaapstad hoort zeker in het rijtje airbnb’s met stalen deuren thuis. Sla de deuren van staal met glas op en geniet vanuit je bubbelbad van het adembenemende uitzicht.

Airbnb's met stalen deuren

Airbnb's met stalen deuren

Aloha

Ook op Hawai hebben ze een goede smaak. Een nacht in deze droom van een boomhut en je wilt nooit meer naar huis.

Airbnb's met stalen deuren

Airbnb's met stalen deuren

Enkeltje Japan

Een van de grootste steden ter wereld: Tokyo. Heb jij zin in een trip vol wolkenkrabbers, eeuwenoude kunst en natuurlijk de eindeloze electronica zaken? Boek dan het volgende adresje.

Airbnb's met stalen deuren

Airbnb's met stalen deuren

Het blijkt maar weer, inspiratie haal je overal vandaan. Blijf jij liever gewoon thuis en investeer je het bespaarde geld in een stalen deur? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons, dan bespreken we de mogelijkheden.