X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

6 x de mooiste foto’s van Studio Poot Fotografie

Dirk Jan Poot (Studio Poot Fotografie) zorgt ervoor dat elk project van Thuis in Staal wordt gefotografeerd en licht daarbij altijd de bijzondere details uit naast de overzichten. Wij gebruiken deze foto’s voor onze website, blogs en klantverhalen. Natuurlijk krijgen de klanten die hieraan meewerken de foto’s van hun interieur toegestuurd.

Een monumentaal pand in Hoorn

In het centrum van Hoorn fotografeerde Dirk Jan een monumentaal pand uit 1876. Het huis is een rijksmonument wat na de koop volledig werd gestript en vervolgens opnieuw werd opgebouwd. Het werd een huis met een open karakter. Dubbele taatsdeuren dragen hieraan bij. De stalen vouwwand naar buiten maakt het geheel helemaal af. 

Een kerk in Barneveld

Een eeuwenoude kerk is het kantoor van creatief marketingbureau Code Blauw. De kerk uit 1888 is compleet omgetoverd tot kantoor. Het interieur is een mix van modern, groen en een tikkeltje Scandinavisch. Inclusief een stalen wand en taatsdeuren van Thuis in Staal! Dirk Jan mocht foto’s nemen van dit droomkantoor in Barneveld. 

Een nieuwbouwhuis in Badhoevedorp

Een klassiek nieuwbouwhuis in een park in Badhoevedorp. Het interieur van dit ruime huis is een mix van modern met open ruimtes. Iedere ruimte staat in verbinding in elkaar dankzij de stalen deuren en vaste kleurstellingen. Dirk Jan wist wel raadt met deze woning met mancave, erker én stalen taatsdeuren, schuifdeuren en trapleuning.

Goud in Lelystad

Stalen deuren met een goudkleurige coating. Dirk Jan wist de details van deze eyecatchers prachtig vast te leggen. Is goud niet helemaal jouw kleur? Dan is het goed te weten dat de kleurenwaaier van onze poedercoater geen grenzen kent. Hier lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

Een woonboot in Nieuwegein

Een woonboot in het kanaal Nieuwegein. Als het aan Dirk Jan lag, ging hij er nooit meer weg. Deze prachtige woonark is ontworpen door twee binnenvaartschippers, zij bewonen het pareltje met hun twee zoons. Wij zorgden voor een stalen taatsdeur, wand en balustrade, en Dirk Jan zorgde voor de voor schitterende foto’s. 

Staalkabels in Waalre

In de hal van deze woning in het Noord Brabantse Waalre klopt alles tot in de detail.

Staalkabels langs de trap, de balustrade van de overloop van staal en glas. De hoge deur naar de entree is in dezelfde stijl als de balustrade erboven, en is de absolute eyecatcher van de grote hal. Een uniek project en dus unieke foto’s van Dirk jan.

Als je stalen deuren afneemt bij Thuis in Staal, heb je dus kans op zulke prachtige plaatjes van jouw interieur. Wil je eerst nog meer nog meer van onze projecten zien? Neem dan een kijkje op onze website.