X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

De voordelen van een stalen veranda

https://thuisinstaal.nl/blog/

Thuis in Staal bouwt luxe, stalen veranda’s. Als het aan ons ligt kun je twaalf maanden per jaar genieten van deze eyecatcher in de tuin. Een stalen veranda kent vele voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje.

Staal is sterk 

Wil je graag een grote veranda in de tuin? Met staal is dat geen probleem. Het grootste voordeel van staal is misschien wel de sterkte. Doordat hoekverbindingen van de profielen en ramen gelast zijn, ontstaat er een hele sterke constructie. Staal is hierdoor uitermate geschikt voor grote overspanningen, zware glaspartijen en hoge ramen en deuren. Perfect wanneer je voor het grotere werk gaat. 

De voordelen van een stalen veranda

Staal is onderhoudsvriendelijk

Een stalen veranda en stalen pui hebben maar weinig onderhoud nodig. Staal is gepoedercoat en hiermee roestvrij en waterafstondend. Eén keer per jaar de stalen kozijnen afnemen met een vochtige doek is eigenlijk al genoeg. Laat de schurende en agressieve schoonmaakmiddelen lekker in de kast liggen voor andere huishoudelijke projecten, hiermee beschadig je het oppervlak.

Materialen combineren

Verschillende materialen in een tuin gaan goed samen, het is een terugkerende trend. Meerdere onderhoudsvrije materialen zijn makkelijk en tijdloos. Denk bijvoorbeeld aan houtopslag van staal, een loungehoek van beton en hout en de veranda met stalen pui mag natuurlijk niet ontbreken. Prachtig met een hele groene tuin, en heel stoer in een onderhoudsvrije tuin. 

Uit de wind

Harde wind op een zomerse dag: wat kan het toch vervelend zijn. De zon schijnt wel, maar lekker in de tuin zitten, zit er niet in. Een veranda met de stalen pui biedt uitkomst. Je kunt nog heerlijk van de zonnestralen genieten, maar de het glas van de stalen pui houdt de wind tegen. Niet alleen prettig als lekker wilt chillen, ook fijn als je thuiswerkt, geniet van een lekkere salade of als de kinderen een knutselwerk aan het maken zijn. Alles blijft lekker op de plek liggen. Plaats een net als dit gezin een kachel in de veranda en het is zelfs in de winter heerlijk vertoeven in de veranda.

We maken stalen veranda’s op maat 

Al onze producten zijn maatwerk, zo ook onze stalen veranda’s. Dit betekent dat we eerst bij je langskomen om de juiste afmetingen te meten. Tot op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens gaan we dit uitwerken. Jij kiest voor het ontwerp en de kleur; wij laten je zien hoe dat eruit komt te zien. De onderdelen van de stalen veranda maken we in onze eigen werkplaats. Daardoor weten we zeker dat we de beste kwaliteit leveren en houden we de levertijden een stuk korter. Met de poedercoating krijgt je stalen veranda de juiste uitstraling. Nu alleen het monteren nog. Wij zorgen ervoor dat jouw stalen veranda in uiterste precisie wordt gemonteerd. Zo kan jij gaan genieten van het buitenleven.