X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Deze 4 Tuintrends maken jouw tuin zomerklaar

De zomer staat voor de deur! Reden om je tuin gezellig te maken voor de zwoele zomeravonden. Maar wat zijn de tuintrends van dit moment?

1. Haal binnen naar buiten

We gaan onze tuin steeds meer zien als een ‘kamer’ in ons huis. Het moet een echte leefruimte zijn. Loungebanken in tuinen zien we al een poosje, maar in 2018 zien we nog meer kussens, kaarsen en zelfs vloerkleden in tuinen. Zo is je huis een heus verlengstuk van je woning. Vergeet ook de sfeerverlichting niet!

woonkamer naar buiten
Bron: anettenordstrom.com

2. Koken in de tuin

In 2018 tillen we buiten koken en eten naar een hoger niveau. We zien namelijk steeds meer complete buitenkeukens. We gaan namelijk niet alleen voor een green egg of een grill, maar voor een compleet aanrecht. Zo maak je het wel heel aantrekkelijk om lekker buiten te koken. Op deze manier bereid je niet alleen een lekkere hamburger, maar ook een compleet driegangendiner. Heerlijk buiten tafelen dus!

koken in de tuin
Bron: Barbara Kieboom via vtwonen.nl

3. Warme veranda

Kachels in de tuin en onder de veranda, zijn helemaal on-trend. Hoe je zelfs bij regen tot in de late uurtjes van je veranda blijft genieten? Doe bijvoorbeeld zoals Edwin Bouw en zijn vrouw deden (lees hier). Met een lekkere kachel erin genieten ze het hele jaar door van hun tuin!

veranda met stalen deuren

4. Combineer materialen 2.0

We zien al een paar jaar dat verschillende materialen in een tuin goed samen gaan. Als je er in 2018 helemaal bij wilt horen, dan gebruik je onderhoudsarme materialen. Makkelijk en tijdloos. Denk bijvoorbeeld aan een houtopslag van staal. Of een loungehoek van beton en hout. Zo combineer je in 2018 het beste met verschillende onderhoudsarme materialen.

creatief met onderhoudsarme materialen
Bron: remadewithlove.nl


Meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina.