X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

FAQ

Wij komen uw deuren inmeten wanneer de wanden en vloeren helemaal klaar zijn. Zo kunnen wij de exacte maten opnemen.

Omdat wij graag de tijd nemen om uw eventuele offerte door te lopen en om u de mogelijkheden te laten zien in onze showroom, werken wij op afspraak. Bel of mail ons gerust dan plannen we samen een afspraak in.

Na inmeten kunnen wij tussen 6-8 weken de deuren bij u monteren.

Dat is geen enkel probleem! Wij maken dan gebruik van een deur met bladscharnieren. Deze bevestigen we aan uw bestaande houten kozijn.

Als de vloerverwarming nog gelegd moet worden, kunt u rekening houden om een ruimte van 10×15 cm vrij te houden vanaf de kant waar het scharnier geplaatst gaat worden. Ligt de vloerverwarming er al? Wij hebben tijdens het monteren apparatuur mee, waarmee wij kunnen meten waar de vloerverwarming ligt. Moet de vloerverwarming nog gelegd worden, houdt dan rekening dat u 10×15 cm vanaf de muur vrij houdt. Dan zitten we altijd goed.

Nee dat gaat helaas niet lukken, dat komt doordat het kozijn niet sterk genoeg is om de stalen deur te dragen. Wilt u graag een stalen deur, dan zou eerst het kozijn verwijderd moeten worden. Daarna moeten de wanden gestuct en de vloer in orde gemaakt worden.

Dit verzorgen wij helaas niet voor u.

Dit is ook iets wat wij niet voor u kunnen verzorgen.

Dat kan, maar hier verklein je wel je doorgang mee.

Wij werken met kokerprofielen. Hiermee creëren wij een uniek tweezijdig aanzicht. Onze standaard profielmaat is 30 millimeter, maar kan ook in 20 millimeter of zelfs in 10 millimeter uitgevoerd worden. Dit is afhankelijk van welke type scharnieren er gebruikt worden.

Geen probleem, al onze deuren zijn maatwerk dus in principe kan alles gerealiseerd worden. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn met onze kokerprofielen.

Ja zeker, heb je op Pinterest een mooi ontwerp gezien of ben je ergens iets gaafs tegen gekomen? Mail een schets, tekening en/of foto met de afmetingen naar [email protected] – wij kunnen dan met je meedenken.

Wij kunnen helaas geen geïsoleerde stalen buitenpuien leveren. Maar wel kunnen wij on-geïsoleerde buitenpuien produceren en monteren voor bijvoorbeeld je overkapping of veranda.

Ja zeker! Deze voeren wij uit in RVS-profielen om roestvorming te voorkomen. Ook gebruiken wij daarvoor glas met een speciale coating welke kalkvorming tegengaat. 

Het glas is simpelweg schoon te maken met alleen water. Dat geldt hetzelfde voor het staal van uw deur.

Op de deuren zit 1 jaar fabrieksgarantie en op onze taatsscharnieren geven we nog 5 jaar extra fabrieksgarantie.

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek