X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Hoe kun je staal verwerken in je interieur

Staal is een echte eyecatcher in huis. Kies je voor stalen deuren? Denk dan ook eens na hoe je staal nog meer kunt verwerken in je interieur. Maar hoe verwerk je staal, behalve in stalen deuren, nou in je interieur?

Stalen keukenrek

Een stalen keukenrek geeft je keuken meteen een royale en luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een rek waarbij de lasnaden nog zichtbaar zijn, zo oogt deze meteen extra stoer!Stalen kastdeuren

Hoe gaaf is dat: stalen kastdeuren! Zo geeft je je kast en daardoor je ruimte meteen een royale uitstraling. Kies dan bijvoorbeeld voor melkglas, dit glas zorgt ervoor dat er geen doorkijk is. 

Stalen trapleuningen

Wil je stalen deuren in je hal? Dan kun je kiezen voor een combinatie met stalen trapleuningen. Bezoekers zullen je hal ademloos bewonderen. Wie had dat gedacht van een hal hè?

Stalen accessoires

Staal is een materiaal die vele creatieve mogelijkheden biedt! Wat vind je bijvoorbeeld van dit stalen wijnrek? Ook leuk: een stalen trap met handdoeken voor in de badkamer! Wees creatief met staal, er is immers veel mogelijk.  Wat zou jij graag van staal willen in je interieur? Daag ons uit! Stuur een mailtje met jouw wensen naar [email protected]. En kijk voor nog meer inspiratie op Pinterest.