X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Kom naar onze inloopdagen en maak kans op een stalen deur

Update: vanwege de maatregelen moeten we onze inloopdagen helaas cancelen. Wij hopen jullie in 2022 snel weer te mogen verwelkomen!

Wil jij kans maken op een stalen deur op maat? Bezoek dan op 28, 29 of 30 december de grootste stalen deuren showroom van Nederland. Doe inspiratie op voor jouw stalen oplossingen, vraag advies aan onze adviseurs én raad het gewicht van onze exclusieve stalen kerstboom. Wie tijdens de inloopdagen het juiste gewicht raadt (of het meest in de buurt komt) wint een prachtige stalen standaard taatsdeur. Uiteraard wordt deze bij jou thuis ingemeten door onze professionals.

Bezoek zonder afspraak de showroom

Van een enkele stalen deur tot complete stalen wand, je vindt het allemaal in onze showroom op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Thuis in Staal heeft de grootste stalen deuren showroom van Nederland en is dus hét adres om inspiratie op te doen. Tijdens onze inloopdagen op 28, 29 en 30 december kan je zonder afspraak tussen 9.00 en 15.30 uur langskomen. Geniet onder het genot van een kop koffie en een lekkere oliebol van het aanbod. En vergeet natuurlijk niet om mee te doen met onze prijsvraag. Raad jij het gewicht van onze stalen kerstboom? Dan win je een stalen taatsdeur! Dus laat je antwoord en gegevens in de showroom achter, wie weet nemen wij op Oudjaarsdag dan contact met jou op.

Dus tot 28, 29 of 30 december op de Mercuriusweg 8 in Barneveld! Je kunt gratis parkeren rondom onze showroom.


Lukt het niet om tijdens de inloopdagen langs te komen? Klik dan hier en maak voor een andere datum een afspraak voor een bezoek aan onze stalen deuren showroom.

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek