X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Inspiratie: 7x een industriële stalen deur met glas

Een stalen deur met glas is de favoriete woontrend van het moment. Het geeft je huis niet alleen een industriële look, maar zorgt ook voor ontzettend veel licht. Win-win! 

Bij Thuis in Staal zijn we specialist in het plaatsen van stalen deuren op maat. Ook voor stalen schuifdeuren, stalen kozijnen en zelfs stalen vouwwanden gaan we graag eens in gesprek. We kunnen je natuurlijk blijven vertellen waarom een stalen deur met glas dé eyecatcher voor jouw huis wordt. Liever laten we het gewoon zien. Ter inspiratie zeven prachtige varianten die elke woning binnen no time transformeren in een plaatje uit een magazine.


Vroeger koos men vaak voor een ‘muurtje’ om de keuken en de woonkamer van elkaar te scheiden. Gelukkig is daar al enige tijd verandering in gekomen. Deze combinatie van een stalen deur met glas en een stalen kozijn zorgen voor een licht interieur.


Toegegeven: bovenstaande variant past niet in elk huis. Je moet maar net zo’n grote hal hebben en een open trap 😉 De combinatie van staal, glas en beton is wel overal toepasbaar. Van een rijtjeshuis tot grachtenpand. Stijlvol en stoer.


Een stalen schuifdeur is de perfecte oplossing voor wie minder ruimte heeft. De deur klapt namelijk niet naar binnen of buiten, maar – je raadt het al – schuift naar links of rechts. Bijvoorbeeld ideaal in een appartement.


stalen wand vanuit keuken

Een robuust stalen frame gecombineerd met twee grote stalen deuren. Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Goed om te weten: bij Thuis in Staal kunnen we het staal in elke gewenste kleur leveren.


Een stalen deur met glas is in principe overal in huis te plaatsen. Zelfs in de badkamer is het een echte eyecatcher.


Dit interieur voegt het beste van twee werelden samen. Een donker frame zorgt voor de stoere look en het glas, de witte muren en keuken maken het een licht geheel.


We sluiten af met een eigen exemplaar. Deze stalen deur met glas is eenvoudig in design, maar daardoor perfect voor in elk huis. Van een appartement tot een villa. Doordat we het gehele productie zelf uitvoeren, kunnen we de prijs laag houden.


Ook zo’n prachtige stalen deur met glas in jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.