X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Inspiratie: een tuinhuis met staal

https://thuisinstaal.nl/blog/

Een tuinhuis met staal is een is een trend waar we steeds meer vraag naar krijgen. Zeker in deze maanden. Wij snappen het wel, de lente is aangebroken en iedereen wil graag buiten zitten. Met het Nederlandse zomerweer is een tuinhuis met staal en glas geen overbodige luxe.

Langer buiten zitten

Met een wand van staal en glas houd je meer warmte binnen in je tuinhuis en kun je langer van je tuin genieten. Het is een logische optie om openslaande deuren te kiezen. Met mooi weer zet je lekker de deuren open. Zodra de wind op steekt sluit je de deuren en kun je nog uren genieten. Pak een warme plaid, glaasje wijn erbij, laat die lange zomeravonden maar komen!

Een echte eyecatcher in je tuin

Naast dat je langer buiten kunt zitten, geeft een stalen deur je tuin meteen een flinke upgrade. Stalen deuren zijn karakteristiek vanwege de kozijnen. De vlakverdeling kun je namelijk geheel zelf indelen, wij maken de deuren op maat. De robuuste uitstraling van de deuren komt buiten perfect tot zijn recht.

Tip: ook binnen in je tuinhuis kun je het groen van de tuin doorvoeren. Zet wat planten neer of -nog leuker- hang ze op! Zo maak je echt een sfeervolle extra leefruimte van je tuinhuis. Op onze Pinterest pagina en o.a. deze blog vind je nog veel meer inspiratie hoe je stalen deuren kunt stijlen.

Makkelijk onderhoud

Het voordeel van stalen deuren is dat je er weinig onderhoudt aan hebt. Door weer en wind, stalen deuren blijven in perfecte staat. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal blijft de gehele constructie uiteraard roestvrij. Ook de spinnenwebben en ander vuil wat je buiten tegenkomt veeg je in een beweging weg met een vochtige doek. Meer is er niet voor nodig om stalen deuren te onderhouden. Waar je ze ook plaatst.

Enthousiast geworden? We leggen je graag uit wat erbij komt kijken wanneer je stalen deuren wilt aanschaffen.


Vragen? Bel of mail ons gerust!