X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Dit zijn de interieurtrends van 2018 (veel kleur en de 80’s)

https://thuisinstaal.nl/blog/

Een nieuw jaar staat voor de deur, tijd voor verandering in huis. Aankomend jaar gaan we het helemaal anders doen. Kleuren worden gewaagder en we gaan voor een luxe uitstraling. Lees verder voor de opvallendste interieurtrends van 2018.


Mix de mooiste kleuren

We laten de minimalistische stijl met zwart/wit achter ons en gaan dit jaar voor kleur. Color blocking, wel te verstaan. Hierbij combineer je verschillende kleuren met elkaar. Leuke trend! Een muur schilderen is een kleine moeite terwijl het je hele huis een andere uitstraling geeft. Een andere tip: combineer warm gekleurde kussens op de bank. Pasteltinten maken plaats voor de volgende kleuren: okergeel, donkergroen, diep blauw en oranje. Voor de liefhebber: zelfs ‘barbie roze’ is trending in 2018.

interieurtrends van 2018

Bron: Vtwonen

Natuurlijke materialen in je interieur

We zagen dit in 2017 al een beetje, maar ook in 2018 mag je los met natuurlijke materialen in je huis. Denk aan houten krukjes, een rotan lamp of een grote stapel haardhout bij de kachel. Een fijne trend die je makkelijk in huis haalt. Ook mooi meegenomen; planten mogen ook dit jaar niet ontbreken. Je kunt dat groen dus lekker laten hangen.

Bron: Favim

Back to the 80’s

Retro en vintage interieur? Niks nieuws onder de zon. Dit jaar schuiven we door van de 50’s naar de 80’s. Naast veel kleur zien we ook geometrische vormen terug. Zo is het bijvoorbeeld helemaal in om een wand te behangen met een leuke grafische print. Handig om te weten: de kringlopen liggen momenteel vol met stukken uit de 80’s. Een goede vintage vondst is altijd leuk.

interieurtrends van 2018

Bron: Apartment Therapy

Staal met een twist

Hoera! Ook in 2018 is staal trending. Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Dit jaar hebben de metalen items een leuke twist. Goud. Je kunt ervoor kiezen om stalen deuren in het goud aan te schaffen. Stalen deuren zijn namelijk in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Ga je liever voor zwarte deuren, dan hebben we een makkelijkere manier om deze trend door te voeren. Verf een meubelstuk goud of schaf mooie woonaccessoires aan in deze kleur. It’s all about the details! Staal in je interieur combineren doe je zo.

interieurtrends van 2018

Bron: Jeanstofferdesign

Doe maar luxe

Door warme kleuren met goud te combineren creëer je een luxe uitstraling in huis. Je kunt ook spelen met luxe materialen. Denk aan velvet kussens in donkere kleuren of een bijzettafeltje van marmer. Nu nog een mooi boeket bloemen in een grote vaas, en jouw huis is klaar voor het nieuwe jaar.

interieurtrends van 2018

Bron: Vtwonen


Dit zijn de opvallendste interieurtrends van 2018. Je leest het, een geheel nieuw interieur is helemaal niet nodig om je huis een mooie update te geven. Voor de echte eyecatchers moet je natuurlijk bij ons zijn. 🙂 Meer weten? Neem dan contact met ons op.