X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Interieurtrends 2020

Een nieuwe jaar met nieuwe trends. Heb je voor dit jaar het omgooien van je interieur op je lijstje staan? Dan helpen wij je vast een handje met dé interieurtrends van 2020.

Fris groen

Planten zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs en zijn al enige tijd een trend! Zo ook weer in 2020. Vooral de ouderwetse planten doen het goed. Zoals de graslelie en de calathea. Ze geven de ruimte meteen een fijne twist en zorgen voor het zuiveren van de lucht. Win-win dus! Haal daarom lekker veel planten in huis en decoreer zo je huis op je eigen manier.

Bron: onehandinmypocket.nl

Bron: fleur.nl

Wabi-sabi

In ons drukke bestaan is het extra lekker thuiskomen in een opgeruimd en rustig huis. Het Japanse Wabi-Sabi is daarvoor de perfecte woontrend. In deze trend staat imperfectie en “ontspullen”  centraal. Zonder dat het kil en minimalistisch is want wat deze trend onderscheidend maakt is het gebruik van eerlijke, warme en robuuste materialen met kleine imperfecties. Haal bijvoorbeeld takken uit de natuur en verwerk ze in je interieur als een leuke accessoire.

Bron: inrichting-huis.com

Bron: binnenhuisadviseurs.nl

Aardse tonen

Ga dit jaar voor één van de diepe aardse tonen als kleur voor in je interieur. Denk daarbij aan terracotta, diepgroen of steengrijs. Deze kleuren geven je interieur meteen een warme sfeer en een behaaglijk gevoel. Vindt je een muur schilderen te heftig? Ga dan voor mooie items voor in huis met een diepe aardse tint.

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: adoremagazine.com

Bron: fem-fem.nl

Hoe ga jij je woning een upgrade geven dit jaar?


Meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina.