X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Interieurtrends voorjaar 2018

Eindelijk, het voorjaar is nu echt begonnen! Misschien heb je jouw huis al een grote schoonmaak gegeven of ben je toe aan een frisse update in je interieur. Het voorjaar is het perfecte moment om je huis nieuw leven in te blazen. Dit zijn de interieurtrends van het voorjaar 2018:

Groen met een twist

Dat planten een trend zijn wisten we al. Dit voorjaar mogen we planten met patronen in ons huis decoreren. De bladeren hoeven niet meer effen te zijn. Wat denk je van een gestipte versie? Of een gestreepte variant? Je kunt ze goed met andere planten combineren. Zeker weten dat jij zo het voorjaar in huis haalt!

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: plantenfestijn.com 

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: jolijolidesign.com

Urban jungle

Jungledieren, in woonwinkels, op Pinterest, je ziet ze overal.  Ze zijn te vinden als lampen, vazen, op mokken, schilderijen, kussens en ga zo maar door. Haal de jungle in huis met deze leuke items! Het liefst gecombineerd met goud en glimmende materialen. Wat denk je van een gouden kandelaar in de vorm van een olifant? Of een slingeraapje als wandlamp?

interieurtrends voorjaar 2018

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: homestock.nl

Klassieke materialen

Naast metaal en gouden materialen zijn klassieke materialen momenteel ook veel te zien. Denk hierbij aan robuust staal, klassiek marmer of natuurlijk hout en rotan. Deze materialen kun je op verschillende manieren doorvoeren. Er zijn talloze accessoires van staal, wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met op maat gemaakt stalen designs. Een rotan stoeltje vind je bijvoorbeeld op marktplaats en een houten bijzettafel staat altijd leuk en is nog praktisch ook. Zet er een plant op, of je lege koffiemok. Je kunt er alle kanten mee op!

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: stoermetaal.nl

interieurtrends voorjaar 2018

Bron: Roomed.nl

Ton sur ton: perzik

Colorblocking is hot. Je kunt dit voorjaar ook gaan voor een ton sur ton look. Hierbij gebruik je veel dezelfde kleurtinten in een interieur. Dit voorjaar met perziktinten in de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld aan een perzikkleurige wand met een bank in dezelfde tint. Een kast uit ditzelfde pallet. De kussens en plaids zijn dan natuurlijk ook peachy. Dat noemen we tot sur ton! Het idee klinkt misschien een beetje heftig, maar het creëert juist een warme en rustige sfeer in je woning.

Hoe ga jij je woning een upgrade geven dit voorjaar?


Meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina.