X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Thuis in Staal nodigt jou uit voor de kerstweken!

Maak kans op tot wel €1000 korting tijdens onze kerstweek van 14 t/m 21 december!

De dagen voor kerst pakken we uit bij Thuis in Staal. Je maakt tijdens onze kerstweek namelijk kans op heel veel prijzen. Van een stalen wijnrek tot wel €1000 korting. Ben jij er ook bij?

Een week vol acties

Van 14 t/m 21 december staat onze grootste stalen deuren showroom van Nederland in het teken van kerst. Iedereen die in de kerstweek naar onze showroom komt en ons de opdracht geeft om zijn/haar stalen deur(en) te mogen produceren, krijgt van ons een goedgevulde goodiebag vol met lekkere en leuke musthaves voor de kerst. In sommige goodiebags verstoppen wij een gouden koker t.w.v. €750 korting, een zilveren koker t.w.v. €500 korting of een bronzen koker t.w.v. €250 korting.

Maar wij pakken nog meer uit. Naast dat je een goodiebag krijgt, mag iedereen die ons in de kerstweek de opdracht geeft óók aan ons gouden rad draaien. Je hebt daarmee altijd prijs. Kortingen van €250, €200, €150 of €100, een stalen wijnrek, een stalen zuil of een dinerbon. In totaal kan jouw korting dus oplopen tot wel €1000. Het wordt hoe dan ook een geweldig begin van de feestdagen!

Extra koopavonden op 14 + 21 december

Zet ook onze koopavonden op donderdag 14 en donderdag 21 december in jouw agenda. Met vuurkorven bij de entree, sfeervolle kerstversiering en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes is het extra gezellig. Je bent tussen 17.30 en 21.30 van harte welkom om alle stalen designs (weer) te bekijken.

Kortom: onze kerstweek vol acties wil je niet missen! Je kunt – net zoals altijd – zonder afspraak langskomen op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Wij hebben genoeg gratis parkeerplaats voor de deur. Zeker zijn dat een adviseur voldoende tijd heeft om jouw wensen door te nemen? Klik hier en maak een afspraak.

Goed om te weten! 

De laatste week van 2023 en de eerste week van 2024 is Thuis in Staal gesloten. Vanaf maandag 8 januari om 8.00 staat ons team weer voor jou klaar.

Actievoorwaarden

Bovengenoemde acties gelden uitsluitend tijdens de kerstweek van 14 t/m 21 december 2023. De actie geldt niet met terugwerkende kracht, niet in combinatie met andere acties en/of eerder gegeven kortingen en alleen op opdrachten met stalen deuren. De korting is op de totale orderwaarde. Voor de goodiebags geldt op=op.