X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Manager bedrijfsbureau

FUNCTIE: MANAGER BEDRIJFSBUREAU

design stalen deuren – procesverbetering – creativiteit

Functieomschrijving

Als manager bedrijfsbureau vervul je voor Thuis in Staal een nieuwe rol. De eerste periode wordt je ingewerkt in de materie en processen en is je functie deels uitvoerend. Na verloop van tijd wordt je takenpakket breder en is het de bedoeling dat je ondersteuning krijgt met een deel van jouw uitvoerende taken. Je werkt nauw samen met de manager operations, die een aantal van zijn taken aan jou gaat overdragen.

Een groot deel van de opdrachten bestaat uit nieuwbouw- of verbouwprojecten bij particulieren. Daarnaast is een deel projectbouw in de zakelijke markt.

Vanaf het moment dat de definitieve inmeting door een collega is gedaan, wordt de order jouw verantwoordelijkheid. Op basis van de inmeetgegevens en de eerder uitgebrachte offerte stel jij een definitieve orderbevestiging op. In SketchUp maak je een 3D productietekening waarin alle details zijn weergegeven qua maatvoering, types en kleur. Ook in het verkooptraject ga je meedenken door het aandragen van ideeën en mogelijkheden en het visualiseren van de wensen van de klant in 3D. Regelmatig heb je contact met klanten, bijvoorbeeld in het geval van technische vragen.

Je coördineert, plant en bewaakt de processen van de opdrachten, zodat deze efficiënt en soepel verlopen en binnen de afgesproken tijd worden afgerond. Eventuele knelpunten voorzie je tijdig en los je adequaat op. Je zorgt dat benodigde project specifieke materialen besteld worden en tijdig binnen zijn. Ook maak je de productieplanning, samen met de chef werkplaats. Op termijn word je tevens verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs en het plannen van hun werkzaamheden.

Na de inwerkperiode ga je je naast de dagelijkse taken bezighouden met het standaardiseren en optimaliseren van processen, bijvoorbeeld door het opbouwen van een bibliotheek binnen SketchUp of soortgelijk programma, zodat een meer modulaire werkwijze mogelijk wordt. Doorlopend probeer je praktische oplossingen te bedenken en te implementeren om de planning en werkprocessen structureel te verbeteren. Door jouw inzet draag je positief bij aan het verder professionaliseren van de organisatie en het stroomlijnen van processen. Er wordt gewerkt met ERP-pakket Vakware.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en werkervaring binnen een soortgelijke functie in een technische setting. Je hebt affiniteit met interieuradvies of woninginrichting. Je hebt ervaring in het maken van 3D tekeningen.

Persoonskenmerken

Organiseren, prioriteiten stellen, overzicht houden, planningen maken en bewaken en daar flexibel op kunnen inspelen is jou op het lijf geschreven. Je kunt snel schakelen, bent proactief en oplossingsgericht. Daarnaast ben je in staat mee te denken in een creatief proces, waarbij je ruimte laat voor de wensen van de klant maar tegelijkertijd zelf komt met creatieve en originele ideeën. Je werkt nauwkeurig – jij ziet niets over het hoofd – en bewaakt tegelijkertijd de grote lijnen. Je bent praktisch van aard en houdt van logische en pragmatische oplossingen. Je behoudt overzicht en anticipeert tijdig op mogelijke knelpunten. Je voelt je thuis binnen een informele organisatie met een hands-on mentaliteit en een klantgerichte instelling. Je denkt en handelt zowel intern als extern samenwerkings- en resultaatgericht.

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus.