X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Meer dan een mooie trend: de beste redenen voor stalen deuren

Dat stalen deuren de knapste woontrend van hele millennium is, weten we inmiddels wel. Twijfel jij nog steeds? In dat geval laten wij je zien dat stalen deuren meer zijn dan alleen maar mooi.


Energie besparen gaat vanzelf

Het fijne van een stalen deuren is dat ze veel natuurlijk licht binnenlaten. Je zet automatisch je lampen wat minder snel aan. Makkelijk besparen dus. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de ruimte en het weer.  

Dubbele taatsdeur Ouderkerk aan de Amstel

Staal past in ieder interieur

Taatsdeuren, schuifdeuren, dubbele deuren; met stalen deuren op maat kun je alle kanten op. Je weet dus altijd zeker de stalen deuren perfect in jouw interieur passen. Heb je zelf iets in je hoofd? Daag ons uit. Het is zelfs mogelijk jouw deuren in elke gewenste kleur te laten poedercoaten.

Authentiek staal: een blijvertje

Of je nu terugkijkt naar de jaren 30 of naar de dag van vandaag; op het gebied van interieur is staal nooit weggeweest. Denk aan oude fabrieken met stalen deuren en kozijnen, prachtig! De klassieke deuren, tegenwoordig in een vernieuwd jasje, zal je dan ook niet snel uit beeld zien verdwijnen. Duurzaam en tijdloos dus.

De deuren zijn onderhoudsarm

Je zou denken dat stalen deuren een speciale behandeling nodig hebben. Niks is minder waar. Door de beschermende waxlaag hoef je de deuren hoogstens af te nemen met een vochtige doek.

Een huis met kinderen? Kan gewoon

Je denkt misschien dat glazen deuren en jouw spelende kids geen goede combinatie is. No worries! In het glas van onze deuren zit een speciale folie verwerkt. Rennende kinderen, loopauto’s; het is onmogelijk om door het glas van deze deuren heen te stoten. Best een prettig idee, toch?


Wil je weten hoe je de deuren het best combineert in jouw woning? Lees dan deze blog.