X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Met stalen deuren komen meerdere woonfuncties samen

https://thuisinstaal.nl/blog/

We zagen het al steeds meer, maar nu we meer thuiswerken komen meerdere woonfuncties nóg vaker samen. Stalen deuren fungeren als stijlvolle verbinders. Hiermee  behoud je het ruimtelijke gevoel en kun je toch de nodige privacy creëren. Neem deze voorbeelden.

Dertien meter breken

In Arnhem plaatsten wij deze lichtgrijze schuifdeuren om de dertien meter lange living te doorbreken. De keuken en woonkamer kunnen nu afzonderlijk gebruikt worden, maar zijn toch een geheel. Lichtgrijs niet jouw kleur? Onze deuren zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Lees hier meer over verschillende kleuren en typen coating voor stalen deuren.

Met stalen deuren komen meerdere woonfuncties samen

Living en kantoor

In deze nieuwbouwwoning betrekken twee stalen taatsdeuren de living en het kantoor bij elkaar. Wordt er gestudeerd of gewerkt, dan kan het kantoor makkelijk worden afgesloten. We plaatsten niet alleen twee taatsdeuren in Rijswijk-Buiten, maar ook een trapleuning en stalen deuren in de slaapkamer.

Met stalen deuren komen meerdere woonfuncties samen

Van drie naar twee ruimtes

In Voorthuizen creëerden we met een stalen wand van drie ruimtes twee grote ruimtes. De woonkeuken en woonkamer zijn nu een oogverblindend geheel met een chique look. 

Met stalen deuren komen meerdere woonfuncties samen

Werken en spelen

Het gebeurt steeds vaker dat een ouder thuis aan het werk is, terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn. In Barneveld zorgen we ervoor dat de moeder van het gezin rustig aan de keukentafel haar werk kon doen, of vanuit de heerlijke stoel bij de open haard een telefoontje kan plegen terwijl de kindereen in kamer ernaast naar hartenlust kunnen spelen. De glazen deuren geven de mogelijk een oogje in het zeil te houden.

Met stalen deuren komen meerdere woonfuncties samen

Vanuit bed in bad

Steeds vaker zien we dat de slaapkamer en badkamer bij elkaar betrokken zijn. Hartstikke mooi natuurlijk, maar toch is het fijn als slaap- en badkamer afgesloten kunnen worden. In Van dit huis in Ede is het enige afgesloten gedeelte, de combinatie van de badkamer en de slaapkamer geworden. Door de stalen deur blijven de ruimtes een mooi geheel en krijgt de badkamer nog volop daglicht.

Thuis in Staal

Wil jij ook stalen deuren in jouw interieur? Bezoek onze showroom of neem contact op.