X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen meubels op maat

https://thuisinstaal.nl/blog/

Meubels op maat laten maken is populairder dan ooit. Ook als het om staal gaat. Je hebt iets unieks en het nog praktisch ook. Je meubel past namelijk altijd in je woning! Zo’n meubelstuk geheel naar eigen wens laten maken klinkt misschien ingewikkeld. Toch krijgen ze tegenwoordig vaker voorrang dan de geijkte meubels in winkels. Wij leggen je uit waarom.

Het is persoonlijker

Bij Thuis In Staal maken we alles op maat. Wat daar handig aan is? Je kunt al je wensen doorgeven en ontvangt een gepersonaliseerd ontwerp voor in je woning. Vaak zijn er genoeg mooie meubels te vinden op internet, maar is er vaak wel iets op aan te merken. Het model is mooi, maar het materiaal te robuust voor jouw interieurstijl. Heb je het juiste materiaal gevonden, ben je net niet tevreden over de kleur. Geef je al die wensen aan ons door? Regelen wij de rest! Zo heb je een mooi meubel naar eigen wens, dat net even anders is dan bij de buurvrouw.

meubels op maat

Bron: Vosgesparis.com

meubels op maat

Bron: Crowdyhouse.com

Verschillende soorten meubels op maat

Waar kun je bij op maat gemaakte meubels aan denken? Een mooie stellingkast groot genoeg voor al jouw souvenirs, een eettafel die precies in jouw woonkeuken past, een dressoirs met stalen grepen of die industriële barkrukken die je in je hoofd hebt maar nergens kunt vinden. Klinkt ideaal toch? Die zoektochten op internet of woonboulevards kun je tegenwoordig gewoon overslaan!

meubels op maat

Bron: Digsdigs.com

Staal en hout gecombineerd

De ultieme combinatie van materialen is absoluut staal en hout. Door het kleurcontrast en de eindeloze combinaties. Een eettafel bijvoorbeeld. Met een stalen onderstel en een houten tafelblad is jouw eettafel tijdloos en trendy tegelijk. Naast dat je het stalen frame in alle diktes en en kleuren kunt kiezen, is hout natuurlijk ook in allerlei tinten beschikbaar. Met of zonder knoesten. Robuust of juist chique glad en glanzend geschuurd. Hetgeen wat jij in je hoofd hebt, kan worden gerealiseerd!

meubels op maat

Bron: Etsy.com

meubels op maat

Bron: Etsy.com

Welk meubelstuk zou jij nog graag in je huis willen? Voor vragen neem gerust contact met ons op, en daag ons uit!