X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Onze stalen deuren showroom, onze trots!

https://thuisinstaal.nl/blog/

Dit jaar is het alweer 3 jaar geleden dat onze showroomdeuren aan de Mercuriusweg in Barneveld open zijn gegaan. Tijd om onze showroom eens in het zonnetje te zetten en terug te blikken naar hoe het allemaal begonnen is, want stiekem zijn we er ontzettend trots op! Kijk je mee?

Bezoek onze stalen deuren showroom in Barneveld.

Warme, huiselijke sfeer

Een nieuwe showroom, dat is een hele uitdaging, maar één ding stond voorop: er moest een warme en huiselijke sfeer zijn. Nou, dat is gelukt! Meteen bij binnenkomst zie je de stenen muur, een eyecatcher van een stalen Frits Jurgens taatsdeur en een royale tafel waar voldoende ruimte is voor bouwtekeningen, kleurstalen en niet te vergeten: een goed kopje koffie.

Centraal punt

Wanneer je de eerste stappen in onze showroom hebt gezet kom de deze blauwe kanjer al snel tegen het lijf. En ja we hadden het al over goede koffie, nou daar weet onze Italiaanse koffie Piaggio wel raad mee! Niet voor niets dat dit een centraal punt is in onze stalen deuren showroom. Vanuit hier kan je al veel stalen eyecatchers bewonderen.

Before & After

Niets is leuker dan before & after foto’s toch? Gelukkig heeft Jochem Oskam, de ontwerper van onze showroom, hier aan gedacht. Op het moment dat we de sleutels in ontvangst namen was er nog een tegelvloer, witte plafonds en geen stalen deur te bekennen. Nu komen we iedere dag binnen in een open ruimte, met uiteraard veel staal, sfeer en een mooi zwart plafond. Dit kan je met recht een metamorfose noemen.

Loop de deur plat

De deuren van onze showroom staan altijd voor je open. En wist je dat we ook iedere dinsdag en donderdag tot 21:00 geopend zijn?

Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen, maar wil je zeker zijn van persoonlijk advies? Plan dan online een afspraak in of bel ons op 0342 – 49 11 00. Wij ontvangen je graag!

Wil je eerst meer inspiratie opdoen? Vraag het Thuis in Staal magazine online aan en hij valt binnenkort bij je op de deurmat! Laat je verrassen en inspireren.