X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

‘Het staal maakt ons kantoor af’

Wanneer een marketingbureau verhuist naar een nieuw pand, zorgen ze er natuurlijk voor dat alles er spectaculair uit ziet. De mannen achter het snelgroeiende bedrijf Code Blauw uit Barneveld – Rick Uyterwaal, Sjoerd Jansen en Sander van den Brink – hadden dan ook maar een eis: ‘Iedereen die hier binnenstapt moet denken: hier wil ik ook werken.’ Dankzij Thuis in Staal is dat gelukt.


Rick, Sjoerd en Sander legden de lat hoog bij de inrichting van hun nieuwe kantoor. ‘Je krijgt natuurlijk niet ieder jaar een nieuw pand. De indeling van het interieur hebben we samen met een interieurstyliste gemaakt, vanuit daar hebben we zelf verder gewerkt,’ vertelt Sander. ‘We hebben eerst een moodboard gemaakt en bedachten verschillende ideeën voor het nieuwe pand. Bij ons alle drie kwam er iets van staal terug in het plan. En aangezien we de marketing verzorgen voor Thuis in Staal en al wisten wat ze allemaal kunnen, was de keuze vervolgens snel gemaakt.’ Zo gingen we aan de slag.

‘Zo’n groot project blijft spannend,maar het resultaat is fantastisch!’

CodeBlauw-5967

 Stalen deuren? Een hele overlegruimte graag!

Naast een drie meter hoge boom, een lading hangplanten, een gigantische kast vallen onze stalen bureaus en bar goed op. Maar de overlegruimte van staal met glas is toch echt wel de allergrootste eyecatcher: een complete stellage van staal en glas middenin het kantoor. Ongetwijfeld de meest stylish plaats voor een goed overleg. Dit hadden we bij Thuis in Staal nog niet eerder verzorgd.

‘Ze vonden dit ook een erg leuke uitdaging’, blikt Sander terug. ‘Wij zijn redelijk kritisch en veeleisend. Als we iets doen, moet het goed en onderscheidend zijn. Het was voor ons zeker een voordeel dat Thuis in Staal alles op maat maakt en ook nog eens tot in de details mee dacht. Van het handvat van de deur, de draairichting tot de matte coating, zodat je geen vingerafdrukken ziet.’

 Toch blijft zo’n groot project spannend

De mannen van Thuis in Staal bewezen zich ook op de lastige momenten. ‘Toen ze om de vloerverwarming heen moesten werken bijvoorbeeld.’ De grootste uitdaging was misschien nog wel de tijdsdruk. ‘Voor ons openingsfeest moest alles klaar zijn. Ze hebben er extra hun best voor moeten doen, maar het is daardoor wel gelukt alles op tijd af te krijgen. We hadden alle enthousiaste reacties tijdens de opening niet willen missen. Het staal maakt ons kantoor af. De credits gaan natuurlijk naar Thuis in Staal.’


Like Thuis in staal op Facebook of volg ons op Instagram en mis niets!

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek