X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Prachtige scharnierdeur met twee vaste vensters

Vraag offerte aan op basis van dit project

Dit keer is het de woning van Michiel waar we een kijkje mogen nemen. In deze woning bevindt zich een prachtige scharnierdeur waar twee vaste vensters aan gemonteerd zijn. Met op het kozijn sluitstrippen waar de deur mooi op aansluit, is dit echt een plaatje geworden!

Van speelruimte naar slaapkamer 

Het was aan Michiel uit Apeldoorn de taak om zijn nieuwe woning van maar liefst 25 jaar oud helemaal naar wens te maken. “De vierde en tegelijkertijd bovenste verdieping was oud en had bijvoorbeeld een lelijke houten balustrade. Het werd echt gebruikt als speelruimte, maar ik wilde het graag ombouwen naar een slaapkamer”. Hiervoor moest het dus het één en ander gebeuren en Michiel is aan de slag gegaan. 

Een maand om je huis in te richten

Michiel had maar een maand de tijd om zijn huis in te richten. “Mijn woonstijl schiet echt alle kanten op en omdat ik mijn huis dus in een maand moest inrichten, moesten er keuzes gemaakt worden”. Uiteindelijk is hij heel blij met het eindresultaat. Michiel beschrijft zijn woonstijl als volgt: “Duurzaam, sterk, kindvriendelijk, alles van goede kwaliteit, chique, stoer en eigentijds”. 

Profiteren van de vele voordelen van een scharnierdeur 

Hij profiteert nog steeds elke dag van de verschillende voordelen die een scharnierdeur met zich meebrengt. “Ik wilde graag dat er aan de voorkant veel licht door zou komen. Daarnaast wilde ik dat het er chique en netjes uitzag”. Ook geeft Michiel aan dat hij staal een heel mooi product vindt. Via via is hij bij Thuis in Staal terecht gekomen, en de reacties van de omgeving mogen er zijn. “Ik ben nog steeds elke dag blij met de scharnierdeur en ik krijg eigenlijk ook alleen maar positieve reacties!”.

Vlotte samenwerking met een super resultaat 

“Het contact ging echt heel vlot. Thuis in Staal is heel benaderbaar via alle kanalen, erg fijn”. Ook toen er bij de eerste levering een barst in de ruit zat, werd dit snel opgelost. Zo verteld Michiel: “Toen bleek dat er een barst in de ruit zat, werd dit direct geregeld en werd er voor gezorgd dat alles netjes werd opgelost en geplaatst. Ook was de communicatie door het hele traject heen heel duidelijk. Super fijn en echt een aanrader!”.

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over stalen trapleuningen? Vraag het ons gerust.