X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

‘Stalen deuren geven je interieur een enorme boost’

Voor een industrieel interieur hoef je echt niet in een oude steenfabriek te wonen. Dat bewijzen Jan en Rianne Temmermans wel. Het interieur in hun rijtjeshuis is door en door industrieel. Uiteraard mét een stalen deur van Thuis in Staal, die wel een heel uniek handgreep heeft.  

Het valt ons direct op dat Jan en Rianne alles graag nét even anders doen. Ze hebben een industrieel interieur en wat voor een! Een tafel met een leder tafelblad, een betonnen vloer, een houten visgraatvloer in de gang, grof houten planken boven hun bed, verkeerswitte muren én een roze bank. Wauw! “Niets bij ons in huis is echt praktisch. Een tafelblad van leer is bijvoorbeeld lastig schoon te maken. Maar dat maakt ons niet uit. Het is mooi, daar het gaat het om,” lacht Jan.

Jan kende ons al goed. Voordat hij hovenier werd, kwam hij als vertegenwoordiger veel bij ons over de vloer. “Toen ik eigenaar Aart-Jan vertelde dat ik een huis had gekocht, zei hij meteen ‘daar moet een stalen deur in’. En hij had gelijk. We zijn gek op de industriële look en dan moet je wel iets met staal doen. Thuis in Staal kwam naar Nijkerk en mat alles zorgvuldig op. Na een korte brainstorm stonden er een aantal hele mooie deuren op papier.”

Een unieke handgreep

Rianne en Jan kiezen voor een taatsdeur met vier vlakken, maar net op het moment dat we de deur in productie willen nemen, belden ze op. “De deur had van origine een grote handgreep, maar het leek ons mooier om een kleinere handgreep te hebben. Net wat anders. Thuis in Staal nodigde ons uit in de werkplaats om daar naar de nieuwe opties te kijken. In real-life, heel tof.”

                                                           “Iedereen aan de keukentafel wilde opeens ook een stalen deur.”

 industrieel interieur

Zo snel kan het gaan

Vier weken later stonden we met de nieuwe, stalen deur in de woonkamer van Jan en Rianne. “Het plaatsen van de deur ging echt onwijs snel. Het was echt twee keer boren en hij hing. Wij zaten in de keuken te lunchen toen één van de monteurs kwam vertellen dat de deur gemonteerd was. Echt heel vet! Vooral ook omdat er een stukje van mijzelf in zit: de kleine handgreep, die gewoon niemand anders heeft. Opeens wilde iedereen aan de keukentafel ook zo’n stalen deur.”

industrieel interieur

Meteen een klik

“Ondanks dat ik Thuis in Staal al goed kende door mijn werk, werd mij in dit proces nogmaals duidelijk hoe gedreven en gepassioneerd ze zijn,” vertelt Jan enthousiast. “We zaten op één lijn. Er was meteen een klik. Ik zeg altijd dat het allereerste moment hét moment is dat je indruk moet maken. Thuis in Staal deed dat; ze hadden alles gewoon goed voor elkaar. En zo zie ik het graag.”

 

Een interieur boost

Smoorverliefd. Dat zijn Jan en Rianne als ze naar de stalen deur kijken. “De deur past zo mooi in ons huis. Echt industrieel, lekker stoer. En ondanks dat we op het glas snel vingers zien, zorgt datzelfde glas tegelijkertijd weer voor een open effect. Stalen deuren domineren en geven je interieur in één klap een gigantische boost. Geloof mij.”

industrieel interieur


Like Thuis in staal op Facebook of volg ons op Instagram en mis niets!

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek