X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is de meest betaalbare eyecatcher in ons assortiment. Net zo praktisch als de andere modellen, geschikt voor elke ruimte en passend in alle denkbare interieurstijlen. En maatwerk! Maar dan tegen de allerscherpste prijs. 

Stijlvol & praktisch

Een stalen scharnierdeur werkt net zoals de scharnierdeur zoals je hem kent: het is een openslaande deur (zonder dranger) die hangt op zogeheten aanlaspaumelles. We lassen de scharnierpunten bij dit type deur aan een nieuw kozijn, passend bij de stijl van je deur. Aan het kozijn bevestigen we vervolgens een sluitstrip waar de deuren tegen sluiten. Hier verwerken we handige magneten in, zodat de deuren goed sluiten. Dicht moet immers dicht zijn. Zo is een stalen scharnierdeur niet alleen een praktische, maar ook nog eens een hele stijlvolle oplossing!

Jouw scharnierdeur

Al onze producten zijn maatwerk, dus ook onze stalen scharnierdeur. Dit betekent dat we eerst bij je langskomen om de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. Vervolgens gaan we naar de tekentafel. Jij kiest voor het ontwerp en de kleur; wij laten je zien hoe dat eruit komt te zien. Als je dat wilt, zelfs in een 3D-ontwerp. Zo krijg je dan al het complete plaatje. De stalen scharnierdeur maken we in onze eigen werkplaats. Daardoor weten we zeker dat we de beste kwaliteit leveren en houden we de levertijden een stuk korter. Met een poedercoating krijgt je stalen deur vervolgens de juiste uitstraling. Klaar! Nou ja, bijna. Wij komen langs om de deur met uiterste precisie te monteren. Zodat het resultaat precies is zoals je voor ogen had.  

Jarenlang woonplezier

Extra voordeel van een stalen scharnierdeur is dat hij garant staat voor jarenlang woonplezier. De speciale poedercoating voorkomt krassen en kleurvervaging. En maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek. En het glas is extra beveiligd zodat het tegen een stootje kan. 

Ook een stalen scharnierdeur in je woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.