X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen schuifdeur

Met een stalen schuifdeur of meerdere stalen schuifdeuren maak je gemakkelijk van één ruimte twee kleinere ruimtes. En weer een grotere als dat nodig is. Nét wat nodig is. Deze praktische stalen binnendeuren passen in elk type woning en elke ruimte.

De mooiste afscheiding

Je wilt twee losse ruimtes creëren in een bestaande ruimte? Ga dan voor een stalen schuifdeur op maat. Wij kunnen zelfs de deuren tussen (of in) twee wanden laten verdwijnen. We bieden onze stalen schuifdeur standaard aan zonder afwerking aan de muur. Het is namelijk het mooiste om de afwerking van je schuifdeur door de aannemer te laten verrichten. Wil je wel een afgewerkte bovenrail, dan voorzien wij deze van staal. Het is maar net hoe je het wilt. Wij adviseren je graag.

Stalen schuifdeur

Jouw stalen schuifdeur

Ga je voor een stalen schuifdeur van Thuis in Staal, dan weet je zeker dat je krijgt wat je wilt. Namelijk een echte eyecatcher die jarenlang meegaat. We hebben namelijk het hele proces in eigen beheer: van inmeten, ontwerp, productie, poedercoating tot montage. Alles volgens onze eigen kritische eisen en de laatste innovaties. Zo bevat de krasbestendige poedercoating een krachtig uv-filter wat ervoor zorgt dat de kleuren niet vervagen. Alles voor jarenlang woonplezier. Ook een stalen schuifdeur in je woning? 

Een compleet plaatje

Ervaar met een stalen schuifdeur een zee aan licht, terwijl je de ruimte precies zo indeelt zoals jij dat wilt. Doordat je door het glas heen kijkt, blijf je verbonden met de andere ruimte. Prettig bijvoorbeeld wanneer jij met vriendinnen aan het kletsen bent aan de keukentafel en de kinderen aan de andere kant aan het spelen zijn. Wil je eerst weten of een stalen schuifdeur wel iets is voor jouw woning? Vraag ons je wensen uit te werken in een 3D-tekening. Zo krijg je alvast het complete plaatje. Al is onze stalen schuifdeur in het echt natuurlijk nóg mooier! 

Een stalen schuifdeur in jouw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.