X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal in de keuken

Waar we vroeger staal vooral zagen als deuren in woonkamers, zien we staal nu op steeds meer plekken en in steeds meer functies. In badkamers, op werkplekken, in gangen en op overlopen. Van trapleuningen tot kattenluikjes en van sierrandjes tot douchewanden. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Ook staal in de keuken zien we staal steeds vaker terug. En niet alleen als deuren. Lees snel verder voor inspiratie!

Stalen balken en deuren

Het staal in deze keuken blijft het niet bij een deur. Het staal van de draaideur komt zelfs terug in het plafond. De stalen balken aan het plafond zijn niet alleen heel gaaf om te zien, ze dienen ook als basisconstructie voor de ingelegde vloeren en plafonds. Stijlvol en praktisch! Maar dit is nog niet alles. De stalen deuren en balken vind je in deze woning namelijk nog in veel meer ruimtes terug. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je het verhaal achter deze unieke woning en vind je natuurlijk meer foto’s van het gewaagde interieur. 

Stalen keukenrek

Een stalen keukenrek geeft je keuken meteen een royale en luxe uitstraling. Je kunt kiezen voor een strak design, voor de chique uitstraling. Maar een rek waarbij de lasnaden nog zichtbaar zijn is ook mogelijk. Dat oogt nog net even wat stoerder en geeft je keuken een industriële look.

Gouden deuren

Dit ziet er dan misschien uit als een ‘gewone’ stalen deur van de keuken naar de woonkamer, maar de kleur is uniek in zijn soort! Daarom willen we je dit prachtexemplaar niet onthouden. Want ook al is de meest gangbare kleur voor stalen deuren in huis zwart, een stalen deur in een andere kleur kan jouw interieur die extra speciale look geven! Het kans ons niet gek genoeg en daarom zijn er veel mogelijkheden voor kleuren. Daag ons uit! 

Stalen wijnrek

Ook de wat kleinere accessoires kunnen ware eyecatchers worden als ze van staal zijn. Neem bijvoorbeeld dit wijnrek. Mooi en stijlvol in elk interieur. Tof voor jezelf, maar ook een origineel cadeau voor de wijnliefhebber. Flesje wijn erbij en je scoort hoe dan ook punten met je cadeau.

Stalen keukendeur

We denken graag in oplossingen. Daarom konden we ons in dit appartement goed uitleven.  De keuken ligt namelijk wat hoger dan de woonkamer. Dit hebben we opgelost door het frame aan de onderkant iets hoger te maken zodat het allemaal perfect past!  Maar ook de eigenaresse van dit appartement denkt graag in oplossingen. Het stukje raamfolie op de deur zorgt ervoor dat visite niet tegen haar vaak rommelige keuken aankijkt. Slim!

Wil jij ook een stalen eyecatcher in de keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.