X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren en huisdieren

https://thuisinstaal.nl/blog/

Stalen deuren zijn een eyecatcher voor elk interieur. Maar zijn stalen deuren geschikt voor een woning waar viervoeters rondlopen? Stalen deuren en huisdeuren, wat Thuis in Staal betreft geen probleem. 

Natte neuzen tegen de deur

Eerlijk is eerlijk, als een hond met zijn natte neus tegen het glas aankomt zie je de afdruk van zijn neus nog even staan. Maar gelukkig zijn stalen deuren erg makkelijk te reinigen. Onze deuren worden standaard aangeboden met veiligheidsglas. Elk glas bestaat uit twee ruiten waartussen een onzichtbare folie is geplaatst. Springt je grote hond onverwacht hard tegen het glas, dan zullen er geen scherven zijn. De folie houdt de scherven bij elkaar.

Stalen deuren en huisdieren

Rook- of melkglas voor meer rust

Wordt jouw hond of kat er onrustig van als hij ziet wat er aan de andere kant van de deur gebeurt? Dan is rookglas in de deur een goede oplossing. Dit is glas met een donkere tint. In theorie is het helder glas, maar in de praktijk is er moeilijk doorheen te kijken. Ook melkglas is een goed optie. Dit laat licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken.

Kattenluik in een stalen deur

Met de deuren van Thuis in Staal is het niet nodig steeds op te staan om de kat naar binnen of naar buiten te laten. Met een kattenluik in de deur kunnen katten gaan en staan waar ze willen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat het kattenluik net zo mooi wordt als de stalen deur. Zo is niet alleen jouw deur, maar ook die van de kat een eyecatcher. 

Wil je weten welke oplossing geschikt is voor jouw huisdieren? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.

Stalen deuren en huisdieren