X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren in de badkamer

Stalen deuren in de badkamer, we zien ze steeds vaker terugkomen. Naast dat ze er mooi staan, komen de deuren in deze ruimte ook erg goed van pas. Wij zetten alle voordelen van stalen deuren in de badkamer op een rij:

Creëer ruimte

Met stalen douchedeuren creëer je automatisch ruimte. Een kleinere badkamer lijkt optisch groter door een glazen wand met staal. Tegelijkertijd staat het prachtig. Staal maakt het je badkamer tijdloos en stijlvol.  Win-win dus! 

stalen deuren in de badkamer

Bron: www.thedesignfiles.net

Een mooie uitstraling

Door stalen deuren in de badkamer te plaatsen, geef je de ruimte een stoere en robuuste uitstraling. Bovendien zijn stalen deuren zeer geschikt om een industriële woonstijl in de badkamer door te voeren. 

stalen deuren in de badkamer

Bron: Thedesignfiles.net

Bedenk zelf je ontwerp

Grote kans dat je al lang op Pinterest hebt gezocht naar stalen deuren in de badkamer. Wij kunnen ieder ontwerp voor je maken zodat dat de deur naadloos in je badkamer past. Handig hè? Je hoeft alleen je wensen maar door te geven.  Of we kijken samen wat het best in jouw badkamer tot zijn recht komt. Ook geen probleem. 

stalen deuren in de badkamer

Bron: Beckiowens.com

Ideaal materiaal

Als er iets perfect bestand is tegen vochtigheid, dan is het wel staal. Staal is geheel roestvrij. Ook schimmels en ongedierte maken geen kans bij stalen deuren. Bovendien hoef je de deuren alleen maar af te nemen met een vochtige doek!

stalen deuren in de badkamer
Kan je geen genoeg krijgen van stalen deuren in de badkamer? Er zijn nog veel meer mogelijkheden.