X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren met glas

Zwart staal en helder glas. We zien het vaak voorbij komen als het gaat om glazen deuren en wanden. Maar wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn voor stalen deuren met glas? 

Standaard stalen deuren met glas

Onze deuren worden standaard aangeboden met veiligheidsglas. Elk glas bestaat uit twee ruiten waartussen een onzichtbare folie is geplaatst. De folie houdt de scherven bij elkaar. Springt je grote hond onverwacht hard tegen je stalen deuren met glas of schopt je kind er per ongeluk een voetbal tegenaan, dan zullen er geen scherven zijn. Heel veilig dus! 

Stalen deuren met rookglas

Rookglas is transparant glas met een donkere tint. Je ziet het steeds vaker terug in interieurs, en in allerlei verschillende tinten. Bruin, groen, grijs: geïnspireerd door de jaren ’60 en ’70 worden interieurobjecten van gekleurd glas steeds populairder. Met stalen deuren met rookglas geef je dus niet alleen je interieur een stijlvolle look, je gaat ook mee met de huidige trends. 

Stalen deuren met melkglas

Melkglas is ideaal voor als je niet door je stalen deuren met glas heen wilt kunnen kijken, maar toch licht door wilt laten. Melkglas, ook wel bekend als acide mat glas of satijnglas, is glas dat aan één zijde met zuur behandeld is. Hierdoor wordt het glas ondoorzichtig.

Stalen deuren met canale glas

Glas met structuur of reliëf? Ribbels, bobbels, vierkanten of rondjes in het glas van je stalen deuren? Dan is canale glas wat je zoekt. We kennen het ook wel als figuurglas. Figuurglas is doorschijnend maar ondoorzichtig glas. Het wordt gefabriceerd door het nog niet hard geworden glas tussen twee walsen met de gewenste figuren te leiden; de walsen fungeren als drukmallen. Met canale glas geef je een eigen twist aan jouw stalen deuren.  

Wist je er voor het staal verschillende typen coating mogelijk zijn? In deze blog lees je er meer over.