X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Kom langs in de grootste stalen deuren showroom van Nederland

Heb je altijd gedroomd van stalen deuren? Kom dan langs in de grootste stalen deuren showroom van Nederland en doe inspiratie op! Van een enkele stalen taatsdeur tot complete stalen wand, wij hebben alle modellen en opties aanwezig in onze showroom.

Van maandag t/m zaterdag ben je tussen 9.00 en 16.00 van harte welkom op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je op een specifiek tijdstip jouw wensen doornemen met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak via het formulier hieronder, bel tijdens kantooruren met 0342 – 491100 of mail naar [email protected]

Van 26 mei t/m 28 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Vanaf maandag 30 mei ontvangen wij je graag weer in onze showroom!

Maak een afspraak met een van onze stalen deuren adviseurs:

Laden...

1 zaterdag per maand: gratis interieuradvies

Van de ideale indeling van jouw woonkamer tot de mooiste kleurencombinaties passend bij de nieuwe stalen deuren. 1 zaterdag per maand is Jochem van Mood Creations in onze showroom aanwezig om alle interieurvragen te beantwoorden. Met styling die aansluit bij je karakter geeft hij praktische en creatieve oplossingen voor het verwezenlijken van jouw droominterieur. Wil jij gratis advies van Jochem? Op zaterdagochtend is hij tussen 9.00 en 12.00 op afspraak beschikbaar. Je kunt een gratis afspraak maken van 9.00 tot 10.00, van 10.00 tot 11.00 en van 11.00 tot 12.00. Stuur daarvoor een mail naar [email protected], bel naar 0342 – 491100 of plan online een afspraak in via het formulier hieronder.

Goed om te weten: tijdens jouw afspraak mag je Jochem een uur lang alles vragen op het gebied van interieur en styling. Het hoeft niet alleen over stalen deuren te gaan 😉


Je vindt onze stalen deuren showroom op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Voor de deur zijn genoeg gratis parkeermogelijkheden.

Ben je al nieuwsgierig naar alle stalen designs? Bekijk alvast een aantal van onze opgeleverde projecten.

Wij hopen je snel te ontvangen!

Team – Thuis in STAAL

 

stalen deuren showroom

stalen deuren showroom

stalen deuren showroom

stalen deuren showroom

stalen deuren showroom

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek