X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren tot aan het plafond

Hoge binnendeuren winnen steeds meer aan populariteit. Een kamer met deuren tot aan het plafond krijgt direct een mooie, strakke uitstraling, en de deuropening benut je van de vloer tot aan het plafond.

Kamerhoge stalen deuren

Stalen deuren tot aan het plafond worden ook wel kamer- of plafondhoge stalen deuren genoemd. De deuren zijn even hoog als de afstand tussen de vloer en het plafond, waardoor je een hogere deuropening krijgt dan bij een standaard deur. Kamerhoge deuren geven elke kamer een strakker en ruimtelijker aanzicht. Hier kan je je interieur natuurlijk mooi op aanpassen. In nieuwbouwhuizen kan met de bouw al rekening worden gehouden met hoge deuren. Bij bestaande bouw kan het zijn dat de deuropening moet worden aangepast.

Stalen deuren tot aan het plafond

Voordelen van deuren tot aan het plafond

  • Niet iedereen vindt een klein raampje boven een deur mooi. Met deuren tot aan het plafond is dit probleem opgelost;
  • De strakke vormgeving zorgt voor een luxueuze en indrukwekkende uitstraling. Dit biedt een meerwaarde van je woning. Bij een eventuele verkoop van de woning kan je hier weer van profiteren;
  • Deuren tot het plafond zijn hoog en ogen smal, strak en sierlijk. Bovendien passen ze in elk interieur;
  • Hoge binnendeuren van glas, zorgen voor meer lichtinval;
  • Deuren tot aan het plafond zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Er zit altijd wel een deur bij die bij jouw interieur past. Hier lees je welke typen deuren Thuis in Staal heeft.

Stalen deuren tot aan het plafond

Plafondhoge deuren van Thuis in Staal

We mochten al aardig wat stalen deuren tot aan het plafond plaatsen. Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Wil jij ook plafondhoge stalen deuren? Neem dan contact met ons op. 

Staal met kleur combineren