X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

https://thuisinstaal.nl/blog/

Stalen schuifdeuren zijn ruimtebesparende eyecatchers in elk interieur. Ben jij op zoek naar schuifdeuren voor jouw woon- of werkruimte? Lees snel verder voor inspiratie!

Stalen schuifdeuren in een klassiek nieuwbouwhuis

De stalen schuifdeuren van dit klassieke nieuwbouwhuis in Badhoevedorp, vormen een geheel met de stalen trapleuning en taatsdeuren. Door de drie meter hoge schuifdeuren zijn de keuken en leefruimte van elkaar te scheiden. Zijn de deuren open, dan vallen ze bijna niet op doordat ze grotendeels in de muur verdwijnen. Woonkamer en keuken zijn dan, ook door de doorlopende vloer, een prachtig en modern geheel. 

Schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

Licht en ruimte

De schuifdeur in deze tussenwoning in Nijmegen, zorgt voor licht en ruimte. De schuifdeur is tussen de hal en de woonkamer geplaatst. De deur schuift open in de muur, en valt weg als hij open staat. De wand tussen de keuken en de hal is deels een dichte muur. Doordat de muur aan de boven- en zijkanten stalen vensters heeft, is de ruimte licht en optisch groter. 

Schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

Creëer één grote ruimte

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren in een jaren dertig woning in Zeist. De scharnierdeuren tussen de keuken en de woonkamer kunnen helemaal tot de muren open gevouwen worden. Hierdoor kan een grote ruimte gecreëerd worden. Handig tijdens verjaardagen. De hal wordt van de keuken gescheiden door een stalen schuifdeur. Hierdoor wordt ook de hal bij het geheel betrokken.

Schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

Adembenemend

De schuifdeuren in de veranda van een honderd jaar oude boerderij in Doorn, zorgen voor maximaal genot van de buitenlucht. Aan de lange zijde van de veranda plaatsen we stalen harmonicadeuren, aan de zijkanten de schuifdeuren. In combinatie met eikenhout en in hout verzonken staanders, is de veranda een prachtig geheel met een adembenemend uitzicht.

Schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

Verdiepingen scheiden met stalen deuren

De stalen schuifdeuren in deze villa in Oosterbeek maken de hal gracieus en zorgen voor privacy. De schuifdeuren scheiden de verdiepingen van de villa van elkaar, maar bewaren  het authentieke van de woning. Een bijkomend voordeel is dat de deuren ‘s winters de warmte binnenhoudt en ‘s zomers de koelte.

Schuifdeuren: ruimtebesparende eyecatchers

Wil je weten of schuifdeuren ook in jouw woning passen? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.