X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Taatsdeur

Een taatsdeur is misschien wel de makkelijkste keuze onder onze stalen eyecatchers. Eentje die ‘dichtvalt’ als je dat wilt. Maar het is ook een stalen deur die je open kunt zetten en die dan ook echt open blijft staan. De taatsdeur is de Rolls-Royce onder onze stalen deuren. Ideaal als enkele tussendeur in een rijtjeswoning, maar ook als dubbele deur in een vrijstaande villa of zelfs als badkamerdeur. Nét wat je wilt.  

Eén geheel

Het is mogelijk om de taatsdeur vast te zetten op -90°, 0° en 90°. Een tweezijdige opening dus. Onze specialisten plaatsen je stalen taatsdeur volledig op maat, zonder inbouwdelen in de vloer. Hierdoor kan de deur op iedere afgewerkte vloer geplaatst worden. Door het scharnierpunt naar de vloer of naar het plafond te verplaatsen, is het mogelijk om de muren, de vloer en het plafond tussen twee ruimtes door te laten lopen. Een kozijn is dan ook niet meer nodig. Om dit te realiseren, bouwen wij een mechanisme in je vloer of deur. We bespreken samen met jou de mogelijkheden. 

Taatsdeur Thuis in Staal

Jouw taatsdeur? 

We leveren de stalen frames in elke gewenste maat en kleur. Daarnaast komen we altijd eerst inmeten. Zo weet je zeker dat jouw stalen taatsdeur altijd perfect matcht bij je interieur en ruimte. En doordat we alles in eigen beheer houden, houden we de levertijden kort, de prijzen aantrekkelijk en garanderen we de kwaliteit van Thuis in Staal. Is de deur klaar, dan komen we hem zelf monteren.

Jarenlang plezier

Extra mooi: je taatsdeur gaat jarenlang mee. De poedercoating is namelijk krasbestendig en bevat een krachtig uv-filter. Dit zorgt ervoor dat je deuren langdurig hun kleur behouden. Het staal van de deur maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Kortom, een stijlvolle én praktische eyecatcher in elke woning. 

Ook een taatsdeur in jouw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.